Hogyan tudnám feldolgozni, hogy kivel volt előttem a párom?
Mindkettejüket ismertem, egy helyen dolgoztunk. A mostani párom már akkor is szimpatikus volt nekem, a nőt viszont utáltam. Megjátszós, negédes, ráadásul igénytelen ronda trampli. Csodálkoztam is, hogy mit eszik rajta ez a nekem szimpatikus férfi. Aztán nekem jött egy nagy szerelem az életemben, ők közben szakítottak, később mi is. Eltelt még egy év, és mi összejöttünk.
Azóta persze beszélgettünk a múltról, és még inkább megerősödött bennem, hogy mennyire borzalmas nővel volt előttem a párom. Ő viszont kedves nosztalgiával emlékszik rá vissza.
Nekem ez jelenleg szörnyű érzés, minden önbizalmam oda. Nem tudom azon túltenni magam, hogy vajon kívülről én is ennyire szánalmas vagyok, mint az a nő?!
Tudom, ez értelmetlen, de nem megy ki a fejemből, hogy ha előttem ő tetszett neki, akkor én is olyan vagyok....
26N
ha sokkal szebb lenne az ex akkor meg az lenne a baj "úristen, Miss Universe-el járt, mi vagyok én hozzá képest, tuti mindenben jobb volt nálam stb."
akkor meg azért lennél féltékeny.
semmi értelme exekhez hasonlítgatni magad, nem véletlenül már csak a múltja része a lány.
trampli ...és? lehet hogy olyan szuper volt a humora vagy akkorát alakított az ágyban hogy az lazán feledtette a "trampliságát"
mindenesetre a legnagyobb butaság lenne erről kérdezgetni a párod, vagy folyton ezt a csajt fixírozni, pörögni rajta hogy mi tetszhetett benne a párodnak...
lehet hogy szimplán az illata. tudod, feromonok, hormonok... a szerelem egy rejtélyes kémiai dolog (is)
Szerintem kicsit túlbonyolítod. Az én férjemnek is volt már menyasszonya igaz, régebben és azóta is hálát ad, hogy nem vette el azt a nőt. (én nem ismerem)
Nekem sokkal szimpatikusabb, hogy a férjed nem szapulja a volt menyasszonyát, hanem kedvesen emlékszik az időszakra.
Emiatt még nyugodtan hozzámehetsz, nehogymár közétek álljon a múlt és ilyen butaság miatt ne alapítsatok családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!