Szerintetek szerethette valaha?
18. vagyok
abban egyébként biztos vagyok, h az a férfi sosem fogja elfelejteni az anyukádat és még most is gyakran gondol rá.
én is autóbalesetben veszítettem el az egyik szülőmet (apu), tudom, h milyen borzastó érzés és valahol sokkal nehezebb feldolgozni, mert nincs semmi előjel, egyszercsak felhívnak telefonon és elmondják, h tegnap óta nincs többé. erre nem lehet felkészülni. én szinte sokkot kaptam, amikor megtudtam és sokáig nem is akartam elhinni.
lehet felejteni akar.
A legegyszerűbb arra gondolni, hogy nem is szerette. Ha én meghalnék, biztos azt akarnám,hogy a szeretteim minél hamarabb továbblépjenek, legyenek boldogok és ne betegedjenek bele a gyászba.
Én valószínű elítélném :(
De ismerem magam, tudom, hogy azért, mert mindig elfogult vagyok és a szeretteim mindenek felett állnak nekem, és a legnagyobb hibájuk is eltörpül az idegek apróbb hibái mellett.
Nagyon nehéz lehet ez, biztos engem is elgondolkoztatna, hogy vajon szerette? ha igen, akkor miért?
Ismeretlenül is őszinte részvétem kedves Kérdező!
Anyukád emléke a szívetekben örökké él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!