Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szerethette valaha?

Szerintetek szerethette valaha?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden leírni. Balesetet szenvedett egy nő és egy férfi, a nő nem élte túl a férfi igen. Egy pár voltak. A férfi a nő halála után 3 hónappal új kapcsolatba kezdett. szerintetek miért?
2012. nov. 16. 22:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Azt azért megcáfolnám, hogy 5 hónap "nem nagy szám". Van, aki fél-1 éves kapcsolaton is csak nagyon nehezen tudja magát túltenni, van aki 5 év után simán kilép, aztán a következő héten már éli világát. Egyénfüggő. De az biztos, hogy a kötődés nagyon gyorsan kialakulhat és pár hónap alatt is örökre beleéghet az agyadba a másik nevetése, gesztusai, az egész lénye és rettenetesen fájhat az elvesztése. Szóval azért nem kéne lefokozni a pár hónapos kapcsolatokat sem...
2012. nov. 17. 13:56
 22/24 anonim ***** válasza:

18. vagyok

abban egyébként biztos vagyok, h az a férfi sosem fogja elfelejteni az anyukádat és még most is gyakran gondol rá.

én is autóbalesetben veszítettem el az egyik szülőmet (apu), tudom, h milyen borzastó érzés és valahol sokkal nehezebb feldolgozni, mert nincs semmi előjel, egyszercsak felhívnak telefonon és elmondják, h tegnap óta nincs többé. erre nem lehet felkészülni. én szinte sokkot kaptam, amikor megtudtam és sokáig nem is akartam elhinni.

2012. nov. 17. 15:00
 23/24 anonim ***** válasza:

lehet felejteni akar.

A legegyszerűbb arra gondolni, hogy nem is szerette. Ha én meghalnék, biztos azt akarnám,hogy a szeretteim minél hamarabb továbblépjenek, legyenek boldogok és ne betegedjenek bele a gyászba.

2012. nov. 19. 17:22
 24/24 anonim ***** válasza:

Én valószínű elítélném :(

De ismerem magam, tudom, hogy azért, mert mindig elfogult vagyok és a szeretteim mindenek felett állnak nekem, és a legnagyobb hibájuk is eltörpül az idegek apróbb hibái mellett.

Nagyon nehéz lehet ez, biztos engem is elgondolkoztatna, hogy vajon szerette? ha igen, akkor miért?

Ismeretlenül is őszinte részvétem kedves Kérdező!

Anyukád emléke a szívetekben örökké él.

2012. nov. 19. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!