Szerintetek szerethette valaha?
ma 22:34 vagyok.
Az utolsóra a 22.30-ra gondoltam.
oh, akkor visszavonom, amit a 8. válaszomban írtam. szerethette igazán, de azért 5 hónap után, még nem akkora a kötődés, mint 3-4-6 v 8-10 év után, amikor együtt éltek, látod az arcát minden reggel és rengeteg a közös élmény, az emlékedben őrzöd az össze gesztusát, anevetését és szinte mindenről ő jut eszedbe. ez ha akart volna se tudott volna kialakulni ennyi idő alatt - persze nem lebecsülni akarom, biztosan nagyon szép volt. de ne haragudj a volt párjára, ne vesd meg emiatt. megismert egy csodálatos lányt, de szinte véget ért, mielőtt elkezdődhetett volna... bocsásd meg neki
nagyon sajnálom, ami a szeretteddel történt
Köszönöm. Az Anyukámmal történt ez a felfoghatatlan eset, ezért érint egy kicsit érzékenyebben a dolog.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Szerintem így próbál felejteni a férfi.
Én is voltam így, egy nagy csalódás után egyik kapcsolatból mentem a másikba.
Nem szerelemből, hanem menekülésből, hogy addig se gondoljak Rá, bíztam benne, hogy így felejthetek.
Nem igaz, amúgy, de az ember mindent megpróbál, hogy ne fájjon az, ami nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!