Szerintetek szerethette valaha?
Nem tudhatjuk, mi zajlott le benne.
Azt viszont tudom, hogy ha volt egy "komoly" kapcsolatom és szerettem is az illetőt akkor 3 hónap után biztosan nem tudtam mást szeretni...!!! Igy összejönni sem tudtam volna senkivel.
Sok olyan ember van, aki nm tud meglenni egyedül, és ezért keres újabb kapcsolatot. Ennek semmi köze ahhoz, hogy az elözö partnerét szerette-e.
Föként egy baleset után sok ember eleve nem bir egyedül lenni, mert akkor állandóan látja maga elött a balesetet, mindig újra átéli.
több ok is lehet.
1.nem szerette annyira komolyan
2.hamar túl lépett rajta.
3.talán csak bele menekült egy új kapcsolatba,és nem is szereti igazán az új nőt.
4.fél hogy egyedül marad,fél a magánytól..
ezekre tippelek..:)
Akkor mar valaszoltal is a kerdesemre, miszerint ismerte e not a balesetett megelozleg.
Elkepzelheto hogy a kapcsolatuk mar nem volt jo csak masoknak nem mondtak el.
Esetleg nem tud egyedul lenni, tars fuggo, ha jo a megnevezes.
De ezer es egy oka lehet.
Jól írja az utolsó. Sokan képtelenek egyedül élni, vagy egyedül megbirkózni a fájdalommal.
Szerintem szerethette a nőt, de mivel nagy a fájdalma és sebezhető, így jól jött neki hogy van valaki aki féli leveszi a terhet róla, aki segít átvészelni a tragédiát. Nincs ebben semmi rendkívüli..Valahol meg is értem a férfi döntését. Tudod: Az élet megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!