Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elmenjek? (bővebbe...

Szerintetek elmenjek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A barátom keresztanyjának van nyaralója balcsin, és mondta hogy menjünk le, de jönnek a szülei is és nem akarom h nekem fizessenek bármit, mivel tavaly is mikor velük voltam nyaralni nem hagyták hogy fizessem a belépőket stb.. Mondták h menjek, de egyszerűen rossz érzés van bennem emiatt, meg amiatt is, hogy szüleim elváltak anyummal élek és nem igazán keres sokat ezért mi igy nem tudjuk őt elvinni sehova. Egyébként majdnem 2 éve együtt vagyunk.
2009. aug. 14. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Ha úgy érzed, hogy nem vagy a terhükre, és szívesen látlak, akkor menj el. Ha nem is tudsz mindent Te fizetni, legalább hívd meg Őket egyszer-egyszer egy fagyira vagy italra, biztosan értékelni fogják, és, ha már 2 éve együtt vagytok, akkor biztos, hogy kedvelnek Ők és, ha mondják, hogy menj. Remélem egy csöppet tudtam segíteni! :)
2009. aug. 14. 23:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat, bár sztem nem hagynák h meghivjam őket valamire:)
2009. aug. 14. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Egy fagyit csak megengednek, ha meg nem, akkor vedd meg Nekik és csak add oda Nekik és mondd, hogy szeretnéd, ha elfogadnád, mert rossz érzés, ha mindent csak Ők fizetnek.
2009. aug. 14. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Néha menj tőlük kicsit külön és ilyenkor megveszed a reggelinek valót például. Visszavinni nem fogják a boltba:) Szerintem szívesen látnak, menj nyugodtan!
2009. aug. 14. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Nyugodj meg, szerintem szeretnek Téged, azért hívnak. Valószínűleg ismerik a helyzetedet, ezért nem fogadnak el semmit, így próbálnak segíteni. Mondj egy hálás "Köszönöm"-öt és annyi szerintem elég.
2009. aug. 14. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, miért ne mennél, ha ilyen kedvesen hívnak?! Biztosan a barátod is ennek örülne, meg igazán Te is.

Ha kényelmetlen, hogy nem fogadnak el semmit, akkor süss egy tepsi sütit, és vidd le ajándékba.

Ez részedről egy személyes kedvesség, mindenki tudja, hogy nem kerül sokba, és örülni fognak nagyon.

2009. aug. 15. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Így van, menj csak! :)

meg tudod te hálálni nekik, mondjuk azzal, hogy mikor náluk vagy besegítesz a házimunkába vagy kedveskedsz nekik valamivel.

2009. aug. 15. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!