Mit tennétek ilyen helyzetben?
az apám egy alkoholista:S
nagyon nehéz elviselni mert mindíg mindenkinek osztja az észt vmikor meg ok nélkül ideüt pl volt már olyan kisebb koromban h gépeztem és egyszercsak berontott a szobába és olyat ideüttt h úgy lefejeltem az aztal sarkát h beszakadt a fejem,ma pedig az trtént h a kutyámra támadt 1vaslapáttal azzal ütötte és én arra mentem ki h a kutyám visít...megláttam h mitcsinál és odaszaladtam h nebántsa és reflexből vhogy odatettem a kezem....a laőát elé és olyan nagy erővel ütött h a kezem eltört....már beipszelték persze anyám márcsak szégyenéből se mondta az orvosnak h mitörtént...azt kellett hazudnom h leestem a lépcsőn..szóval a kérdésem az lenne h mittegyek amikor ilyen dühkitörése van?már azon gondolkozom h kihívomrá a rendőrséget csak nagyon félek h akkor meg állami gondozásba kell mennem de azt nemakarom:S
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!