Mit tennétek ilyen helyzetben?
az apám egy alkoholista:S
nagyon nehéz elviselni mert mindíg mindenkinek osztja az észt vmikor meg ok nélkül ideüt pl volt már olyan kisebb koromban h gépeztem és egyszercsak berontott a szobába és olyat ideüttt h úgy lefejeltem az aztal sarkát h beszakadt a fejem,ma pedig az trtént h a kutyámra támadt 1vaslapáttal azzal ütötte és én arra mentem ki h a kutyám visít...megláttam h mitcsinál és odaszaladtam h nebántsa és reflexből vhogy odatettem a kezem....a laőát elé és olyan nagy erővel ütött h a kezem eltört....már beipszelték persze anyám márcsak szégyenéből se mondta az orvosnak h mitörtént...azt kellett hazudnom h leestem a lépcsőn..szóval a kérdésem az lenne h mittegyek amikor ilyen dühkitörése van?már azon gondolkozom h kihívomrá a rendőrséget csak nagyon félek h akkor meg állami gondozásba kell mennem de azt nemakarom:S
15/L
Hát pedig szólni kéne valakinek, ez ennél csak rosszabb lesz. Megöli a kutyádat, vagy anyádat, vagy egyszer téged ha nagyon betép. Jó lehe tkicsit eltűlzom, de akkor is ebből ki kell jönni valahogy.
viszont asszem jobban járnál az állami gondozással vagy nevelőszülőkkel is mint ilyen szülőkkel, apád szégyen, anyád meg méginkább, hogy hagyja, h ezt tegye veled.
a legkönyebb talán az lenne ha a tanároddal beszélnél suliban, ha rendes, és akkor ő segíteni fog.
Az már régen kéős ha akkor szólsz amikor baj van. A rendőrök is igazából akkor jönnek csak ki ha vér folyik, ezt ők is megmondják sokszor.
Előre kell cselekedni.
hát nemtudom..kicsit félek ettől az állami gondozás dologtól
de az biztos h ha hívnám a rendőrséget akkor nemelőtte tenném mert voltmár olyanra példa h késtemelt rám...
Vegyél egy Magnum 500-ast, nem is mindenhol kell rá fegyverviselési engedély, fűrészeld le a csövét, töltsd meg, éss lődd le ( nem muszály megölnöd, csak legalább a karjába, hogy ne ütögethessen ) !! A bíróság nem ítél el, mivel önvédelem volt !
Szerinted Zámbó Jimmy miért halt meg ? Mert a fia megölte, mert már neki is elege volt abból, hogy így ütlegeli a családját !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!