Hogy tegyem rendbe a házasságom?
ÉN is félre léptem,lehet meg kövezni de nem bántam meg.
Így vissza gondolva meg főleg nem.1 év kellett mire kimutatta a foga fehérjét,igaz nem annyira rossz ember,de mikor ki mutatta,hogy milyen egy világ omlott bennem össze.
A szex nálunk sem 100%,de hát ez van.És igen,ha lenne rá alkalmam újra meg tenném,mert gyenge vagyok.
Kérdező: ha már meg tetted nem tudsz mit csinálni.Egy idő után a lelked meg békél,és bármikor ha csak lehet kérj bocsánatot,esedezz a férjed bocsánatáért.
A sze@: Tegyél érte,vezesd rá.Én meg vívtam a harcot kellett hozzá 1 teljes év.Igaz a lelkem bele fáradt,ki halt belőlem a láng,de már olyan amilyennek lennie kell.
Nálunk meg pont fordítva volt,ő nem volt gyengéd szenvedélyes romantikus,inkább ez a mindent bele adjad neki.
Sok sikert.
Szegény nő!
Fogjunk mind össze,és sajnáljuk együtt!
Van akiknél semmilyen szex nincs,évek óta együtt vannak, vagy max havonta egy alkalommal,de mégsem csalják meg a párjukat,meg hagyják el,mintha ez kötelező dolog lenne.
Szex van,de csak gyengéd szex,most a vadabb szex kéne,de megbeszélni nem beszéli meg,ha lesz vadabb szex,akkor meg a gyengébb fog kelleni.Most is magát próbálja védeni ezzel.
Tipikus semmi sem elég jó,kifogás meg mindig akad.
Mondom,egyeseknek olyan férj kellene,(amiből azért valljuk be akad jócskán)aki a házimunkától hányingert kap,a szeretet kimutatása az jelenti nála,hogy munka előtt megpuszil,az alsóneműin rendszeres vonalkódot hagy,a gyerek neveléssel nem foglalkozik,magának megveszi a nasit,te meg egyél,amit akarsz!
52
De egy poshadt nő lehetsz te! Sajnállak érte!
ma 17:36!
Te meg egy erkölcstelen barom,az én szánalmam is a tiéd,nyugi :)
Amúgy (nem mintha rád tartozna) 6 éve élek egy olyan ember mellett,akivel bár voltak nehézségeink,de boldog vagyok,a 2. gyermekünket tervezzük,volt távol tőlem 4 hónapot,Ausztriában dolgozott,de tudom manapság lassan szégyen lesz,de nem csaltam meg,és nem is gondolkodtam rajta.
Velem lehet a baj.
Kérdező!
Én vagyok, akinek "elmondtad", hogy miben volt más a férfi.
Ezek után csak egyetlen jó tanács létezik, beszéld meg vele, hogy miért tetted. Ha ő ezt nem képes nyújtani, akkor újra meg fogod csalni és az neki is rossz lesz és neked is.
Mondd el neki nyugodtan, hogy ezért történt. Mivel lehetne rosszabb a helyzet? Ugyanúgy bűntudatod lenne, csak ő már akkor tudná mit kell kijavítani, hogy többé ez ne történjen meg.
Kérdező: Mit jelent az, hogy "itthon is ezt kapnám"
Kitől, a férjedtől? Vagy mire gondolsz itt? Ő a tökéletes, rendes férj, de nem lehet őszintén beszélni vele, mert ezt kapnád, leposhadt nőzne? VAgy most akkor mi a helyzet? Elmeséled?
52-es! Neked mi a bajod? A Kérdező pont azért tette fel a kérdést, hogy segíteni tudjon a házasságán! Képzeld, nem minden házasság tökéletes, van amilyen dolgozni kell, és a Kérdező ezt akarja.
Nem a Kérdezőt sajnáljuk, hanem próbáljuk megfejteni a problémáját, azért, hogy aztán ezt meg tudja otthon beszélni, és megmenthesse a házasságát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!