Hogy tegyem rendbe a házasságom?
Kérdező!
Azért feküdtél le mással, mert a szexuális, ösztönös része a kapcsolatotoknak nem jól működik. Ez sok mindenkivel megesik, férfiakkal is, amikor a feleségük már nem nőként viselkedik, hanem csicskaként vagy gyereknevelő házirobotként.
A nőben a szexuális vágyat a hagyományos férfi viselkedés ébreszti fel, ami domináns, erős, független viselkedést jelent. Minél inkább eltér ettől egy férfi, vagyis minél inkább csicska lesz, szolgalelkű és papucs, az a szexualitásra egy nőnél lohasztóan hat.
Magyarul: a férjed túlzott szolgalelkűsége miatt kevésbé férfias számodra szexuálisan. Mivel ezt a hiányt te nagyon megérezted, kerestél egy olyan férfit, aki a viselkedésével férfias energiát árasztott, és ezért lefeküdtél vele, mert már hiányod volt.
A férjed biztos jó ember és jó társ, de egy kapcsolatban a szexualitásra is szükség van, és fájdalmasan tud hiányozni, ha ez nem működik.
Ezért én azt javasolom, hogy próbáld a férjedet finoman férfiasabb, erősebb viselkedésre buzdítani. Ne érezze szükségét annak, hogy állandóan kiszolgáljon, a tenyerén hordozzon stb., mert ez benned a szexuális vágyat kioltja.
Tudom, hogy a hétköznapokban kényelmes, ha valaki kiszolgál téged, de a SZEXUALITÁSNAK és a párkapcsolatnak sosem tesz jót, ha egy férfi túlzottan alárendelt és szolgalelkű, mert egy nőnek szexuális síkon egy férfias, domináns, erős, irányító férfi kell.
Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a férjedtől el kell szakadnod, csak egy kicsit férfiasabb viselkedésre kell őt buzdítanod, de csak finoman, úgy, hogy ne érezze, hogy baj van vele. Csak motiváld erre a viselkedésre.
Remélem, segítettem és meg fogjátok tudni oldani.
Hogy mit csinált rosszul?
Elvett egy k.urvát feleségül.
Soha senkinek nem mondtam el, féltem, hogy nén leszek a hülye mindenért. Páran most belenyúltatok, ezért életemben először kijelentem, hogy a szex a gond. Van, csak nem jó. Van, hogy gyengédségre van szükségem, olyankor kifejezetten élvezem, de erőt is szeretnék néha, de azt a férjem nem képes megadni, nincs meg benne az a vágy, hogy birtokoljon.
Félreléptem, de nem volt szerencsém, az a fiú azt sem tudta, hogy mi hol van, szóval meg sem érte, még csak kicsit sem, viszont megbántottam a férjem, akit tényleg szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!