Hogy tegyem rendbe a házasságom?
ma 13:05
Akkor ez van,meg kell szokni.
Viszont akkor hagyja ott a pasit,ne hülyítse,ne sírjon, fusson
a kolbászok után,de úgy hogy ezzel senkinek sem árt.
*nem csaj jó,hanem figyelmes,önzetlen....nektek még mi kéne
tojjon arany tojást?
Nem. Legyen EMBER. Ebben az egy szóban szerintem minden benne van. A tökéletlenség és jóság is.
ma 14:08
Igen,simogassuk a lelkét,legyünk vele jóindulatúak,talán felétek kedves 82-es,nem nagy dolog ha megcsaljuk a másikat,de nálunk igen.
Mit tennél,ha a te párod csalna meg,úgy,hogy azért érzékelteted vele,hogy szereted?
Ja csak a pontozás érdekel?
Egyesek de álszentek.
ma 14:01!
Akkor én kérek elnézést.
Ha úgy reagált volna a megcsalásra,hogy össze-vissza veri,rugdossa a kérdezőt,akkor kérdem én,jobb "EMBER" lenne?
Mert ilyen is van,és nem,nem csak a romáknál,mielőtt valaki ezzel jönne!
Igen!
Pont ezzel kapcsolatban írtam hogy a férj lehet még csak az ideiglenes sokk hatása alatt van,azért viselkedik így,lehet nem is érdemes az ég világon semmit helyre hozni!!
A kérdező meg hajlamos a megcsalásra,de ez a pajzsa
"Hirtelen felindulásból történt, nem volt benne semmi érzelem",viszont valószínű hogy be volt indulva,meg kívánta az illetőt,akkor érzelmek nélkül?
Ugyan már!!!
Tehát ez egy szép hazugság,és önző,mert így védi magát a felelősség alól,és több mint valószínű,hogy a jövőben is hajlamos lesz a megcsalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!