Ti nem szoktátok néha azt érezni hogy sok keserűséget okoztak vagy okoznak a szüleid? Ha igen, mi volt az amiért néha azt érezted?
Olvasva a többiekét van az enyémnél rosszabb is, de azért leírom. Nekem az okozott mindig baromi nagy fájdalmat, hogy kiskoromban 8-13 évesen folyotn bántottak az iskolában, milliószor könyörögtem jöjjenek be, beszéljenek vkivel h ne így legyen, vagy vigyenek máshova. Semmi. Egyszer úgy megvertek kék-zöld-lilában úszott a szemem, belül bevérsedett. :( 13 éve kislány voltam. Szóval kaptam elég verést. Otthon persze nem hitték el, vagy azt mondták védjem meg magam. S most 10 évvel később, jóba lettek az egyik verőgyerekkel aki a szomszédunkba költözött. Folyton nálunk ül, vigyorog, s otthon hiába mondom h ez a fiú engem folyton bántott miért rihegtek-röhögtök itt vele a konyha közepén.? csak néznek rám bambán, s nem értik miért bánt ez engem.
:(
Néha????? Folyamatosan!!!
Bár nálunk inkább apámmal van gond, állandó a lelki terror. Pár éve ki tudja miért nagyon megváltozott magába zárkózott és kifelé csak támad. Lasan már hozzá se lehet szólni mert egyszerre orditás a válasz. Csak szapul minket mindenért, semmi sem jó amit teszünk az is baj hogy létezünk. Most is éppen tegnap előtt volt egy veszekedés azóta senkival nem beszél. Mi anyuval szerencsére jól megvagyunk főleg mióta apám ilyen prült egyenlőre türjük még, de én egyre nehezebben birom a kialakult helyzetet.... Hála égnek fizikai bántalmazás, italozás vagy játék nincs de a lelki terror van olyan rossz, ha nem rosszabb mint a fizikai...
Nekem is borzasztó sokat ronditott a családképemen a kialakult helyzet, most pedig hogy lett végre egy komoly barátom azon vagyok hogy sose ismerje meg a szüleimet mert ha megismeri őket, tuti hogy elhagy. APám eddig is minden pasit elüldözött mellőlem és folyton azt szajkózza hogy ugyis elhagynak mert ilyen vagyok meg olyan meg hogy senkinek nem vagyok jó és egy nulla vagyok. Annyira utálom, többször szembeszálltam már vele legutóbb agyrázkódásom lett a pofonoktól.
Sokszor azt kivánom, bárcsak árva lennék már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!