Eldobnad a csaladi eleted egy regota tarto soha be nem teljesedo "igaz szerelemert"?
2 eve tarto abszolut nem zokkeno mentes kapcsolatban elek. (volt mar hegyesseg, kulon koltozes, 3. fel, kibekules satobbi) Elso perctol fogva eggyutt elunk. A nehezsegek, problemak ellenere mindent megteszunk, hogy a leheto legjobb legyen a kapcsolatunk. Tervezgetjuk a kozos jovot, babat.
De engem kinoz egy erzes. Kicsit lelki ismeretfurdalasom van igazabol a semmiert. Soha nem csaltam meg, csaptam be a parom.
De volt egy srac az eletemben akit egyszeruen nem tudok elfelejteni.
Pedig soha nem voltunk egy par. Csak voltak kozos eggyutt toltott idok.
Akkoriban amikor "eggyutt" voltunk igazan boldog voltam. Mindig mosolyogtam. Azelott es azota sem vtam annyira voldog mint akkor amikor eggyutt voltunk. Pedig tenyleg csak "lopott" orakat tolthettunk eggyutt. Sok minden kozenk alt. Eloszor is amikor megismertem baratom volt, majd miutan szakitottam talalkozgattunk nem sokszor mert o kulfoldon dolgozik es tobbet volt kint mint mo.on igy amikor otthon volt rengeteg dolga volt. Aztan vissza ment dolgozni. Kb 5 honapot kellett volna ra varnom de kozben az exem sulyos balesetet szenvedett igy visszamentem hozza. Elmondta a sracnak o kisse bedurcizva (es mar rutinosan) fogadta a hirt. Nem is beszeltunk utana. De rengeteget gondoltam ra. 1 ev mulva amikor vegleg vege lett az exel felkerestem ismet voltak lopott oraink. De kozben neki mar volt egy "komolyabb" kapcsolata kialakuloban ami azota tart. (ennek mar 2 es fel eve) Az akkori talalkozasoknak veget vetett az, hogy o ismet kiment kulfoldre es ido kozben en is (kb. 2 eve es 3 honapja).
Azota nem talkoztunk. Egyszer egyszer meg beszeltunk. Nem tudom miert nem tudom elfelejteni? Ugy gondolni ra ah a tobbi exre vagz "kalandra"? Miert "kisert" meg mindig? Kozel 3 eve nem latram. 1 eve abszolut nem beszeltunk. Hogy letezik ez? Mit kezdjek ezzel qz erzessel? Hogy nyugodt szivvel tudjak a parommal kozos jovot tervezni?!
Én is ugyanebben vagyok.
De ha itt állna előttem, és megkapnám, úgyis újra eldobna (ahogy akkor megtette szó nélkül, és nem tudom elfeljteni), nem adnám fel a családom a bizonytalanért, hogy 2 szék közül a pad alatt találjam magam... De ezen kár gondolkodni, neki úgysem kellenék...
Azért érdekes lehet úgy élni, hogyha az az illető egyet füttyentene és veled akarna lenni, te lazán otthagynád a jelenlegit.
PLussz ezzel bevallottad, hogy nem azért vagy a jelenlegivel, mert ő kell, hanem mert a másiknak nem kellettél. Sajnálom a párodat...
Kedves Farokkirály!Neked küldöm ezt a számot!
http://www.youtube.com/watch?v=6AcBk2MK7G4
Amúgy azzal a válaszolóval értek egyet,aki szerint nem vagy boldog és csak a boldog pillanatokat keresed az életedben.Így ez csak egy ábránd,nem igazi szerelem.
2 eve tarto abszolut nem zokkeno mentes kapcsolatban elek. (volt mar hegyesseg, kulon koltozes, 3. fel, kibekules satobbi)
Egy ilyen kapcsolatot simán eldöbnék a nagy ő ért,ha ábránd ha nem.
A mostani kapcsolatomat senkiért nem adnám fel.
ma 09:09
Miért baj, hogy van, aki nem szeretné egyedül leélni az életét csak azért, mert volt valaki, aki örökre mély nyomot hagyott benne, de úgysem lehetnek soha együtt...? Legyen öngyilkos egy reménytelen szerelem miatt, vagy örökre magányos, minthogy megpróbálja mással, mégha nem is egyszerű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!