Megbocsássak a férjemnek, megpróbáljuk újra?
1 éves múlt a lányunk, 1 hónapja minden előjel nélkül lelépett hogy "ő nem erre számított". Haza akart menni az anyjához, de amikor előadta magát akkor ő kidobta.
3 hétig semmit nem tudtunk róla, csak annyit hogy bejár dolgozni. Én már elkezdtem bölcsit keresni meg egyezkedni a főnökömmel hogy mikor tudna visszavenni.
Most hétvégén volt 1 hete, hogy hazajött hogy hát megbánta stb. Azóta minden nap keres, munka után ide jön, játszik a gyerekkel, itt van lefektetésig és után engem győzköd. Takarít, hoz főt ételt amit állítólag ő főzött, felajánlja hogy menjek el barátnőzni, kikapcsolódni amíg ő a lányunkkal van.
A hétvégére elhívott randizni.
Nagyon szeretem őt, szívem szerint visszafogadnám. De félek is, hogy ez csak átmeneti "javulás", előbb-utóbb újra besokal és lelép.
Ti hogy látjátok? Van rá esély, hogy őszintén megbánta és komolyan gondolja?
Szerintem simán megbánta. Lehet, hogy bepánikolt, kikészült, kimerült stb., Amiket elmondtál, az alapján úgy tűnik, hogy aztán aludt rá néhányat, rájött, hogy nem tud nélkületek élni.
Tehát az én tanácsom az, hogy adj neki egy esélyt, márcsak a kislányod miatt is.
Gondolkodj el azon is, hogy te miben hibáztál? Ha állandóan csak a gyerekkel törődtél, (a mai szokás szerint) akkor jogos, hogy nem erre számított!.
A gyereked apja, és neki teljes családban kellene felnőnie!
Felesleges trükközni, kezdjétek újra. A problémákat ezután beszéljétek meg egymással.
5-ös: szóval akkor nem lesz jobb szerinted? Hiszen a gyerekünk nyilván megmarad...
6-os: nem csak a gyerekkel törődtem. Azért az szerintem sokat mond, hogy anyósom is az én oldalamon áll. Eljártunk együtt erre-arra kettesben is, a szexuális életünk is rendben volt.
Igaz, van még rajtam 4 kg felesleg, de ez ellen tornázok és diétázok 8 hónapja. Sajnos nem ugrik le 2 hét alatt max ha nem eszek semmit.
Én nem bocsátanék meg neki azonnal. Undorító, hogy jönnek ezzel az elhanyagoltad, biztos szegény megbánta a gyereket dumával, ez NEM INDOK. Már megvan a kisgyerek, egy felnőtt férfi előre nem tud gondolkodni, nincs agya?
Nehogy már a kicsi legyen a hibás, hogy jaj, apuka nem erre számított. Felnőtt ember vállalja a felelősséget a tetteiért. És ilyen nincs, hogy lelép, mikor besokall.
Ezzel azt bizonyította, hogy bármikor képes lenne otthagyni a szarban, pedig az eskü is arról szól, hogy jóban-rosszban.
Legyél vele tartózkodó, mutasd ki nyugodtan, hogy neked ez mennyire fájt. És hogy ha még egyszer cserbenhagy, azonnal elválsz és keresel olyat, aki nem csak addig van veled, míg minden szép és jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!