Megbocsássak nekik? Honnan tudjam hogy nem fogja megtenni mégegyszer?
Szombaton átjött az egyik közös ismerősünk de nekem délután le kellett lépnem és este 9-re értem haza. Beléptem az ajtón, erre a srác nagy lazán egy gatyában sétál ki a szobából a barátnőm meg igazította magán a ruhát. Csak néztem rájuk ők meg egymásra. Tudom, hogy megdugta és hirtelen nem tudtam mit csinálni ezért nekimentem és még ők voltak megsértődve. Nem elég hogy a saját házamban, a saját ágyamban és a csajommal élvezkedik, még én kérjek tőle bocsánatot. Nem fogok mert nem nekem kell.
A barátnőm könyörög, hogy ne dobjam ki és amúgy nem is akarom mert szeretem, de nem tudom hogy mi a biztosíték arra hogy nem teszi meg mégegyszer. Most nem tudom, hogy mit csináljak. Szerintetek?
28/F
Dobd ki, ez a lényeg.
De ha ki akarod élvezni a helyzeted, akkor hagyd, hadd könyörögjön még egy kicsit és csak utána dobd ki.
Teljesen ugyanez a helyzetem, még a korunk is egyezik. Annyi a különbség, hogy én nem értem haza, csak később tudtam meg egy mailből. Én is nekimentem a srácnak utána, jól tetted.
Ilyenkor még jobban üt, hogy a saját lakásunkban...Ez a durva.
Amúgy attól is függ, hogy mennyire komoly, és hány éves a kapcsolat. Na meg persze, hogy hogyan viselkedik ezek után a párod. Emészti a dolog, majd beledöglik, hogy megbántott, akkor esetleg.. De akkor is necces. Nálunk így van, után ő jobban készen volt, mint én. De hiába a nagyon sok év, házasság, meg minden, azóta(pár hónapja) csak vergődik a kapcsolatunk, nem hiszem, hogy meg fogom tudni bocsájtani. Óriási szemétség.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!