Nagy szerelem tényleg csak 1x van az életben?
Én egyetlen egy ember mellett éreztem azt, hogy ő a másik felem, noha már sajnos nem vagyunk együtt.
Azóta egyszerűen senkit nem tudok közel engedni magamhoz, mert mindenkit hozzá hasonlítok, akaratom ellenére. Legyen szó akár egy kávézásról: ha a velem szemben ülő cukrot tesz a csészébe, azonnal bevillan, hogy ő ezt soha nem tenné. És ez egy apróság, de nem tudok szabadulni ezektől.
Nem keresem minden férfiben Őt, és nem is akarom, mégis mindet hozzá hasonlítom.
Vannak itt olyanok, akik kapcsolatban élnek/házasok és a kapcsolatukkal minden rendben van, de mégis eszükbe jut néha egy korábbi, vagy egy jelenlegi ffi/nő, aki nem a férjük ill. feleségük?
Én nem akarok megalkuvásból házasságot kötni soha. Nem akarom azzal beérni, hogy hm.., jó vele, mással talán lehetne jobb is, de nem kockáztatok. Ezt nagyon nem akarom.
De ha tényleg igaz, hogy nagy szerelem csak 1x van az ember életében, akkor mostantól mire számítsak? :( Annyira el vagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!