Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kivédeni (megakad...

Hogyan lehet kivédeni (megakadályozni ) az exfeleség támadásait?

Figyelt kérdés
A páromnak most zajlik a válopere.Már lassan egy éve nem élnek egyutt az egykori feleségével.Mi fél éve vagyunk egyutt.Az exfeleség lehord rágalmaz,ellenem hangolja a 3 éves gyerekuket. (csúnya,gonosz néni,bántani fog téged)Mit tehetek,hogy normális viszony alakuljon ki a gyerek és én koztem?

2012. nov. 13. 13:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom azt, hogy semmit sem tehetsz.

Persze az Ők dolgukba a válásba, gyereknevelésbe stb ne üsd bele az orrod.

De, ha téged oknélkül rágalmaz az gáz, és nem kellene feltétlenül eltűrni.

Első sorban azt mondom amit a többiek, hagyd rá, ne vedd fel a kesztyűt, majd megunja.

De mint tudjuk nagyon sok olyan nő van aki, ha azt tapasztalja, hogy lesem kakilják amit művel egyre inkább bevadul... Ha még durvább lenne akkor elbeszélgetnék vele.

A beszélgetés végén pedig oda súgnám, ha nem fejeznibe a pocskondiázást feljelentem rágalmazásért, becsület sértésért.

És ha ezek útán sem áll le. Meg is tenném a feljelentést.

A gyerek dolgaiba tényleg ne szolj bele. A gyerek rá fog jönni, ha igazán szereted és törődsz vele, hogy nem minden ugy van ahogy az anyukája állitja. Csak lény vele kedves és szeresd. Ne akarj 2. anyukája lenni meg ilyesmi ne telepedj rá. Csak szeresd. A kicsiknek csak ez kell.

Kitartást.

2012. nov. 13. 15:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a biztatást és a jókívánságokat. :)Bízom benne,hogy úgy lesz ,ahogy mondtátok.Nehéz helyzet ,mert az exfeleség engem már alapból utál,ismeretlen okok miatt,gyerekkorunk óta.Szóval nem konnyu,de megbirkozunk vele :)
2012. nov. 13. 15:43
 13/17 harleynagyi ***** válasza:
94%
azt irod hogy exfeleseg ismer teged gyerek korod ota , szoval talan a valas Te miattad tortent , es akor azert meg lehet erteni a exfeleseg haragjat , mert lehet egy par ev mulva Te is exfeleseg leszel
2012. nov. 20. 03:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Bárkibol lehet exfeleség.Nem,nem miattam tortént.Soha nem voltak jól,csak a kicsi miatt vette el,mert azt hitte,hogy így lesz neki a legjobb,de tévedett.Alig éltek egyutt,a pírom folyton haza járt,csak a kicsit járt megnézni.Amikor az exfeleségérol kiderult,hogy szeret félrelépegetni,akkor betelt a pohár.
2012. nov. 23. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Hát, ha a párod alig járt haza, nem csoda, hogy a felesége félrelépett. A gyereket meg a párod is összehozta, nemcsak úgy odapottyant. És akkor még ő votl a jófej, hogy anyukát elvette? Elég fura gondolkodásmód.

Lehet, hogy a feleség nem jó természetű, de azért megnézném ilyen esetekben ki hogy reagálna, mint leendő exfeleség...

HOnnan tudod, hogy miket mondott rólad a gyereknek?

2012. nov. 28. 23:15
 16/17 A kérdező kommentje:
A párom alig járt haza,mivel nem volt kihez mennie.Az exfelesége egész nap a kocsmában ult,otthon semmit nem csinált.Onnan tudom,hogy miket mondott,hogy egy faluban lakunk,mindenki ismer mindenkit és visszamondák a kozos ismeroseink.
2012. nov. 29. 12:51
 17/17 anonim ***** válasza:
A gyerek két emberből jön létre...
2012. nov. 30. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!