Exfeleség akciói, szerintetek mire megy ki?
A háttér röviden: szétköltözés sok év után egyszer "betelt a pohár" hangulatban az ember részéről. Évekig nem beszélnek, utálják egymást. Ez idő alatt ismerkedtem meg én a férjemmel. Nemrégiben munka révén újra egy helyre kerültek, muszáj volt beszélniük. Természetesen előkerültek régi dolgok is. Megismerkedtem én is vele, közös program alkalmából egy rendezvényen. Eleinte gondoltam, hogy milyen jó, hogy lehet egy ilyen helyzetben minden fél részéről normálisan is viselkedni. Utóbbi időben viszont néha "jeleznek a radarjaim", nem tudom, hogy ez paranoia és tényleg én is csak egy buta liba módjára viselkedek, vagy tényleg jobb, ha résen vagyok. Leírnátok a véleményeteket?
1. Kollegáiktól szivárgott ki az információ, hogy szerintük a csaj, a mai napig "megállna neki"...
2. Volt a férjem szülinapja, amire az ajándék tőle 2 jegy egy bulira, ebből az egyik az enyém, természetesen ő is ott lesz. (Nem tudom mire vélni... az a része pedig bosszant, hogy nekem is ez volt az ötletem, csak később jutottam pénzhez, így mondhatni megelőzött. Az meg amúgy is furi, hogy egyáltalán minek jut eszébe ilyesmi?! Drága férjem reakciója: akkor találjak ki mást.)
3. Időnként ír üzeneteket, amik nem is fontosak / érdekesek.
4. Találkozott vele egy este akkor is, amikor én a szüleimnél voltam vidéken.
5. A férjem néha nem túl kedves jelzőkkel illeti.
Én már tényleg nem tudom, mit gondoljak. Ha így csavarom, összeáll a kép, ha úgy csavarom, röhejesnek érzem az egész felhajtást részemről.
"4. Találkozott vele egy este akkor is, amikor én a szüleimnél voltam vidéken."
Hmmm eleve már az is gáz hogy tartják a kapcsolatot na de ez?Nem gyanús?Tudod mik szoktak kisülni az ilyen exes dolgokból nemde?
1. válaszolónak. NE kötődjön hozzá. Én is szoktam a volt pasimmal beszélni pár havonta, mert haverok vagyunk, de eszem ágában sincs rajtuk illetve velük lógni, neadjisten programot szervezni.
Egyébként valószínűnek tartom, hogy történt egy s más, hiába tagadja és háborodik fel a férjem, már kérdeztem tőle az elején... Sajnos most nem vagyok abban a helyzetben, hogy ugráljak, ezért nagyon nem is akarom feszegetni a dolgokat, csak kíváncsi voltam, hogy "kívülről" hogy látszik. Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!