"Kevesebbet ér" az az ember, akinek nincs gyereke?
"Nem mindenkinek a saját döntése, de a nök 99%-ának igen. (1% körül van az eredendöen meddö nök aránya.)"
99%-nél jóval kevesebb az, akinek minden megadatik. Én például még nem találtam meg azt, akivel gyermeket vállalhatnék, és bocs, de nem fogom az első jöttmenttel felcsináltatni magam, csak hogy "többet érjek". Aztán ott vannak azok, akik minimálbérből élnek és ha egyikük kiesne a munkából, a rezsit se tudnák fizetni. Ott nem nevezném kényelemszeretetnek azt, hogy enni akarnak és lakni valahol.
Neeeem dehogy ér kevesebbet..
szerintem a nagyi sem szereti jobban csak máshogyan..
Tapasztalatom szerint a mi esküvőnk volt az első az unokák közül, illetve mi adjuk az első dédunokát is a nagyi oda meg vissza van most értünk, joggal érezheti úgy a nálunk egy évvel idősebb unoka, hogy jobban szereti a férjemet a nagyi .Ez nem igaz egyébként ,mert a másik unokát meg fiaként szereti ugyanis ő nevelte fel mai napig együtt laknak..Arról van szó csak,hogy az első dédunoka...
Attól még nem szeret jobban senkit sem
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!