Mit csináljak az anyámmal? Hogy érjem el, hogy békén hagyjon minket?
Sosem volt felhőtlen a kapcsolatom vele,de ez már tényleg sok.
Mikor terhes voltam,már akkor is folyton jött a hülye tanácsaival,amiből persze egyik sem érdekelt.Császárral született a babám és azzal zaklatott,hogy biztos valami gond van vele,mert túl nyugodt és ez a műtét miatt van.Utána elkezdte azt,hogy ne tápszert adja neki,hanem anyatejet,de mondtam,hogy nekünk ez így sokkal jobb,nem kell beleszólnia.
Már be se engedem a házunkba,de nagyon zavaró,hogy minden nap jönne...Tegnap találkoztunk a belvárosban és elkezdte,hogy el fogja vetetni a kislányunkat tőlem és a páromtól,mert nincs meg neki az,ami egy babának kell,mert "sosincs otthon,mindig vagy hurcolom magammal a városban vagy pedig lepasszolom a bébiszitternek,mert nem tudok belenyugodni abba,hogy most már anya vagyok és nem egy olyan nő,aki az egész napot vásárlással meg a barátnőivel töltheti".
És ezt úgy mondja,hogy alig tud valamit rólunk.Nagyon ciki volt...Persze,hogy nem ülünk otthon egész nap,azt szeretném,ha a lányom sokat lenne társaságban és hozzászokna,nem azt,hogy sírjon,amikor meglát egy idegent és pár barátnőmnek is hasonló korú a babája,velük megyünk ide-oda.
Hogy tudnám elérni,hogy békén hagyjon minket?Nem szeretném,hogy a kislányom úgy nőne fel,hogy ezt a cirkuszt látja maga körül.
Több mint valószínű ezért csinálja veled.mert elmentél 18 évesen, s rossz neki nélküled,én is 23 vagyok! Egyedüli gyerek vagy? Mert akkor tényleg ez a baj,ezért ilyen kötözködős, mert ott hagytad,s ő még mindig azt hiszi,h tini vagy, de figyu ne szakítsd meg a kapcsolatot, pláne mivel azt írtad,h megadott neked mindent gyerekként, azért csinálja ezt mert egyedül maradt, gondolom nincs férje/párja!
Első kommentelő wok.
Én csak annyit tudok erre írni:
ANYA CSAK EGY VAN!
és ezt soha ne felejtsd el.
Én anyóssal nem jövök ki valami jól,de szereti a gyerekeimet és a gyerekek is őt és ez a lényeg.
Attól, hogy nincs elég teje, még szoptasson, amennyit tud, és szoptatás után adjon neki tápszert, és ne egyből tápszerezzen. Persze, ezt mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál.
Egyébként kérdező, gondolj a lányodra. Joga van a nagymamájához, attól függetlenül, hogy te nem akarod tartani vele a kapcsolatot. Ne babyszittert fogadj, hanem kérd meg őt, hogy vigyázzon rá. Így neked se kell vele lenned, de látja az unokáját. Szerintem ez a baja, hogy látni szeretné az unokáját.
Nincs testvérem.Már nem tudok mit csinálni és bízni sem tudok benne,kétlem,hogy ezen a kapcsolaton lehet javítani.
# 13/17
Ne te mondd már meg légyszi,hogy milyen anya vagyok.El tudom dönteni,hogy mivel etetem és rajtam kívül elég sokan adnak üveges ételt a babának szerintem.Mert tényleg,az a legjobb anya,aki a konyhában van egész délelőtt,hogy kész legyen az ebéd.Persze...
Ha nem szeretne a babám társaságban lenni,akkor nem mennénk gyakran.
De figyu még is csak az anyád! És felnevelt, meg adott neked mindent! Nem így kell visszaadni egy anyának azt a sok törődést, anya tényleg csak egy van, lehet,h a pasid nem is lesz mindörökre,mert otthagy,megcsal, tudod h van ez,milyenek a pasik! Na jó, nem szólok bele, te tudod!
Ha megszakítjátok a kapcsit vele, előbb-utóbb megfogod bánni, ha okos a párod, akkor ezt nem hagyná neked.....
Ja és a baba ha felnő, akkor majd hiányolná rajtad,h hol a nagyi, nem bocsájtana meg neked ha felfogja,h van nagyi,csak még sincs, a feszkó miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!