Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az anyámmal?...

Mit csináljak az anyámmal? Hogy érjem el, hogy békén hagyjon minket?

Figyelt kérdés

Sosem volt felhőtlen a kapcsolatom vele,de ez már tényleg sok.

Mikor terhes voltam,már akkor is folyton jött a hülye tanácsaival,amiből persze egyik sem érdekelt.Császárral született a babám és azzal zaklatott,hogy biztos valami gond van vele,mert túl nyugodt és ez a műtét miatt van.Utána elkezdte azt,hogy ne tápszert adja neki,hanem anyatejet,de mondtam,hogy nekünk ez így sokkal jobb,nem kell beleszólnia.

Már be se engedem a házunkba,de nagyon zavaró,hogy minden nap jönne...Tegnap találkoztunk a belvárosban és elkezdte,hogy el fogja vetetni a kislányunkat tőlem és a páromtól,mert nincs meg neki az,ami egy babának kell,mert "sosincs otthon,mindig vagy hurcolom magammal a városban vagy pedig lepasszolom a bébiszitternek,mert nem tudok belenyugodni abba,hogy most már anya vagyok és nem egy olyan nő,aki az egész napot vásárlással meg a barátnőivel töltheti".

És ezt úgy mondja,hogy alig tud valamit rólunk.Nagyon ciki volt...Persze,hogy nem ülünk otthon egész nap,azt szeretném,ha a lányom sokat lenne társaságban és hozzászokna,nem azt,hogy sírjon,amikor meglát egy idegent és pár barátnőmnek is hasonló korú a babája,velük megyünk ide-oda.

Hogy tudnám elérni,hogy békén hagyjon minket?Nem szeretném,hogy a kislányom úgy nőne fel,hogy ezt a cirkuszt látja maga körül.

2012. nov. 11. 09:35
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Hol normális volt,hol a legkisebb dolog miatt kiabált.De próbált mindent megadni nekem,amit csak tudott.18 éves koromban elköltöztem,mert nagyon sokat veszekedtünk mindenen és azóta van ez az egész...Próbál beleszólni az életembe úgy,mint régen.
2012. nov. 11. 10:29
 12/30 anonim ***** válasza:
46%

Több mint valószínű ezért csinálja veled.mert elmentél 18 évesen, s rossz neki nélküled,én is 23 vagyok! Egyedüli gyerek vagy? Mert akkor tényleg ez a baj,ezért ilyen kötözködős, mert ott hagytad,s ő még mindig azt hiszi,h tini vagy, de figyu ne szakítsd meg a kapcsolatot, pláne mivel azt írtad,h megadott neked mindent gyerekként, azért csinálja ezt mert egyedül maradt, gondolom nincs férje/párja!

Első kommentelő wok.

2012. nov. 11. 10:40
 13/30 anonim ***** válasza:
42%
Sok fogalmad nincs az anyaságról. Később meg majd az üveges kajával tömöd? Mert ugye csak nem maradsz otthon főzni? Egy csöppöt sincs igazad. Egy kisbabának nem kell az állandó nyüzsgés.
2012. nov. 11. 10:42
 14/30 anonim ***** válasza:
65%
Én a lányunkkal mentem mindenfelé (de csak olyan fél éves korától) addig csak sétálni mentünk.De utána már mentünk babaklubba.. S ő 2.5évig szopizott,nekem az volt a kényelmesebb.Nem tudom mennyi az amit mentek,de azért egy kicsinek kell a pihi. Ne aggódj hiába hurcolod magaddal mindenhova lesz olyan időszaka 1 éves kora körül amikor meglát valakit aki nem te vagy s sírni fog..
2012. nov. 11. 10:48
 15/30 anonim ***** válasza:
51%

Én csak annyit tudok erre írni:

ANYA CSAK EGY VAN!

és ezt soha ne felejtsd el.

Én anyóssal nem jövök ki valami jól,de szereti a gyerekeimet és a gyerekek is őt és ez a lényeg.

2012. nov. 11. 10:56
 16/30 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok meggyőződve róla,hogy megértél az anyaságra.Én is két kicsi gyerek anyja vagyok,elfogadom,hogy nem neveljük egyformán a gyerekeinket.De az írásod alapján azt gondolom,hogy inkább kijönnék anyukáddal a gyereknevelési elvek kapcsán,mint veled.
2012. nov. 11. 11:09
 17/30 anonim ***** válasza:
55%
Nyilván a baba saját édesanyja jobban tudja, hogy mikor kell hazamenni és mennyit bír a babája, mint egy rakat idegen a gyakorikérdésekről. Egyébként meg hogy szoptassa a babát, ha nincs teje, ezt még magyarázzátok meg, kedves ősanyák. Persze mindjárt jön az, hogy azért sz.aranya, mert nincs elég teje..
2012. nov. 11. 11:17
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

Attól, hogy nincs elég teje, még szoptasson, amennyit tud, és szoptatás után adjon neki tápszert, és ne egyből tápszerezzen. Persze, ezt mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál.

Egyébként kérdező, gondolj a lányodra. Joga van a nagymamájához, attól függetlenül, hogy te nem akarod tartani vele a kapcsolatot. Ne babyszittert fogadj, hanem kérd meg őt, hogy vigyázzon rá. Így neked se kell vele lenned, de látja az unokáját. Szerintem ez a baja, hogy látni szeretné az unokáját.

2012. nov. 11. 11:31
 19/30 A kérdező kommentje:

Nincs testvérem.Már nem tudok mit csinálni és bízni sem tudok benne,kétlem,hogy ezen a kapcsolaton lehet javítani.

# 13/17

Ne te mondd már meg légyszi,hogy milyen anya vagyok.El tudom dönteni,hogy mivel etetem és rajtam kívül elég sokan adnak üveges ételt a babának szerintem.Mert tényleg,az a legjobb anya,aki a konyhában van egész délelőtt,hogy kész legyen az ebéd.Persze...

Ha nem szeretne a babám társaságban lenni,akkor nem mennénk gyakran.

2012. nov. 11. 11:31
 20/30 anonim ***** válasza:
49%

De figyu még is csak az anyád! És felnevelt, meg adott neked mindent! Nem így kell visszaadni egy anyának azt a sok törődést, anya tényleg csak egy van, lehet,h a pasid nem is lesz mindörökre,mert otthagy,megcsal, tudod h van ez,milyenek a pasik! Na jó, nem szólok bele, te tudod!

Ha megszakítjátok a kapcsit vele, előbb-utóbb megfogod bánni, ha okos a párod, akkor ezt nem hagyná neked.....

Ja és a baba ha felnő, akkor majd hiányolná rajtad,h hol a nagyi, nem bocsájtana meg neked ha felfogja,h van nagyi,csak még sincs, a feszkó miatt....

2012. nov. 11. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!