Mik a legidegesítőbb szokásaik párotoknak, gyerekeiteknek, nektek?
Engem csak egy dolog idegesít nagyon!
MIkor elteszi a dolgatit, hogy biztosan meglegyen.....és ha esetleg nem találja akkor rajtam keresi, mert biztosan én tüntettem el -.-
Szerintem se az itteniek pontoztak le...idegen garázdálkodik, de engem még ez sem zavart, mert jót szórakoztam, megnyugodtam, máshol se fenékig tejföl az élet.
Egy dolog azért jó, van humorunk...:)
Az itteni válaszolóknak legalábbis volt :)
Mindenkinek szép estét!
Mi most költöztünk össze párommal, vannak dolgok sztem mindkét oldalról, amit eddig nem ismrtünk :D. Vészes dolgok nincsenek. Majd megkérdezem őt is, de engem az alábbiak zavarnak:
- van egy olyan funkció az ajtón, hogy egy ilyen pici tekerhető gomb, amivel be lehet csukni az ajtót... de azt csak akkor érdemes használni, amikor mindketten itthon vagyunk és nincs éjszaka, mert messze nem olyan biztonságos, mint kulccsal bezárni kettőre. De ő mindig ezt használja... főleg akkor zavar, amikor csak ő van otthon, mert ha az a kallantyú el van forgatva, akkor nem tudok bemenni kulccsal, és ha nem hallja a csengőt, akkor akár percekig ott állhatok az ajtó előtt
- megbeszéljük, hogy milyen színűt mosunk, összejön egy adag, berakom... aztán másnap mondja, hogy ja, hát de van két inge ugyanabból a színcsaládból, és az azonnal kéne... amikor már amiatt is az én fehérneműim vagy ruháim mondjuk 2 hete parkolópályán vannak
- egy hónapja költöztünk be, azóta sem pakolta ki rendesen a ruháit, hanem be vannak gyűrve a fehérneműs fiókjűba, és annyira fel vannak púposodva, hogy a sajátomat nem tudom tőle kinyitni
- amikor itthonról dolgozik, napközben van több óra szabadideje, és van pár alkalom, amikor semmilyen házimunkát nem végez el... amikor meg én visszaérkezem a melóból 10 órával indulás után, ott van az összes mosni, mosogatni, elpakolnivaló, és még bevásárolva sincs
- remek érzéke van ahhoz, hogy akkor kezdjen el tök fölösleges dolgokról beszélni, és azonnal várni a válszt, ill. simizni, tapizni, amikor a legalkalmatalabb, mert látványosan sietek vagy hullafáradt vagyok... a leggázabb az, amikor sietek, és látja, hogy mérgezett egérként keresek egy dokumentumot mondjuk, ami fontos... erre akkor kezd el beszélni arról, hogy ki fog holnap szörpöt venni... amit ráérne megbeszélni telefonon is, miután elindultam, és kevésbé sietős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!