Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a legidegesítőbb szokásaik...

Mik a legidegesítőbb szokásaik párotoknak, gyerekeiteknek, nektek?

Figyelt kérdés
Nálunk a férjem csak ledobja a ruhájait a földre munka után ott hagyja,a használt fültisztítókat a mosógépen "felejti", a nagylányom este fürdésnél a levetett ruhájait kifordítva, akár 2-3 ruhadarabot is egyben bedobja a mosnivaló kosár mellé.. annyiszor kértem őket, hogy legalább ha nem is fordítsák ki, de legalább a fürdőbe vigyék, de semmi reakció, pár nap alatt visszatér minden..én a kicsi 2 hónapos ikrekkel vagyok itthon egész nap segítség nélkül, ezért bosszant. Nektek sikerült rávenni őket, hogy változtassanak? Milyen "módszerrel" ???
2012. nov. 9. 11:25
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Engem csak egy dolog idegesít nagyon!

MIkor elteszi a dolgatit, hogy biztosan meglegyen.....és ha esetleg nem találja akkor rajtam keresi, mert biztosan én tüntettem el -.-

2012. nov. 12. 09:34
 42/46 anonim ***** válasza:
Miért vannak egyesek durván lepontozva?? Mindenkinek mások a szokásai. Nincs rossz és jó válasz.
2012. nov. 12. 10:39
 43/46 A kérdező kommentje:
na, én elmondhatom, hogy nálunk úgy néz ki, kezd javulni a helyzet:-) volt egy "nagy" közös beszélgetésünk, de hogy meddig fog tartani az ígéret, nem tudhatom, de a lényeg, hogy a ti példáitok is arra a következtetésre juttattak engem, hogy szóljak, amég el nem durvul sokkal jobban a helyzet. Úgy néz ki megértették, hogy nekik is kell tenniük annak érdekében, hogy rend legyen. Pedig én is féltem belekezdeni, mert a férjem nem igazán egy "takarítós" ember, de megértette! Itthon volt a hétvégén,(ami nagyon ritka) majdnem hanyatt dobta magát, hogy az ikrekkel mennyit kell foglalkozni, és belátta, hogy igenis nekik is kell segíteniük, legalább addig, amég a kicsik is nem lesznek nagyobbak. Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, segített abban, hogy el merjem mondani nekik, és nem csak csendben tűrni és csinálni. Nektek is sok sikert kívánok!!! :-)
2012. nov. 12. 11:47
 44/46 A kérdező kommentje:
42-esnek: nem hiszem, hogy az itteni válaszadók pontoznak le valakit, itt tényleg nincs hasznos -nem hasznos válasz, ez egy gusztustalan valaki, aki örömét leli a lepontozásban. Sajnos...
2012. nov. 12. 11:49
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se az itteniek pontoztak le...idegen garázdálkodik, de engem még ez sem zavart, mert jót szórakoztam, megnyugodtam, máshol se fenékig tejföl az élet.

Egy dolog azért jó, van humorunk...:)

Az itteni válaszolóknak legalábbis volt :)

Mindenkinek szép estét!

2012. nov. 12. 18:48
 46/46 anonim ***** válasza:

Mi most költöztünk össze párommal, vannak dolgok sztem mindkét oldalról, amit eddig nem ismrtünk :D. Vészes dolgok nincsenek. Majd megkérdezem őt is, de engem az alábbiak zavarnak:

- van egy olyan funkció az ajtón, hogy egy ilyen pici tekerhető gomb, amivel be lehet csukni az ajtót... de azt csak akkor érdemes használni, amikor mindketten itthon vagyunk és nincs éjszaka, mert messze nem olyan biztonságos, mint kulccsal bezárni kettőre. De ő mindig ezt használja... főleg akkor zavar, amikor csak ő van otthon, mert ha az a kallantyú el van forgatva, akkor nem tudok bemenni kulccsal, és ha nem hallja a csengőt, akkor akár percekig ott állhatok az ajtó előtt

- megbeszéljük, hogy milyen színűt mosunk, összejön egy adag, berakom... aztán másnap mondja, hogy ja, hát de van két inge ugyanabból a színcsaládból, és az azonnal kéne... amikor már amiatt is az én fehérneműim vagy ruháim mondjuk 2 hete parkolópályán vannak

- egy hónapja költöztünk be, azóta sem pakolta ki rendesen a ruháit, hanem be vannak gyűrve a fehérneműs fiókjűba, és annyira fel vannak púposodva, hogy a sajátomat nem tudom tőle kinyitni

- amikor itthonról dolgozik, napközben van több óra szabadideje, és van pár alkalom, amikor semmilyen házimunkát nem végez el... amikor meg én visszaérkezem a melóból 10 órával indulás után, ott van az összes mosni, mosogatni, elpakolnivaló, és még bevásárolva sincs

- remek érzéke van ahhoz, hogy akkor kezdjen el tök fölösleges dolgokról beszélni, és azonnal várni a válszt, ill. simizni, tapizni, amikor a legalkalmatalabb, mert látványosan sietek vagy hullafáradt vagyok... a leggázabb az, amikor sietek, és látja, hogy mérgezett egérként keresek egy dokumentumot mondjuk, ami fontos... erre akkor kezd el beszélni arról, hogy ki fog holnap szörpöt venni... amit ráérne megbeszélni telefonon is, miután elindultam, és kevésbé sietős

2016. szept. 1. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!