Mik a legidegesítőbb szokásaik párotoknak, gyerekeiteknek, nektek?
3-as ,ne haragudj,de olyan jót nevettem, hogy írod, hogy a büdös zokniját az orrod alá nyomja,hát azért ez nem semmi....
Sajnos ezek a problémák csak akkor jönnek elő, ha már együtt éltek....Mennyivel szebb randizgatni:)
Nálunk ilyen problémák nincsenek.
Viszont idegesít az benne, hogy :
piszmog mindennel,mindent úgy forgat,hogy ő kerüljön ki belőle jól,sosem ismeri el ha hibázik,és nem tud laza lenni, minden apróságon bemérgesíti magát,túl udvarias az idegenekkel,és nagyon kerüli a konfliktust...
Nálunk inkább a lányommal vannak rendrakásos,széthagyásos problémák,pedig már 19 éves...
a telefontöltőjét mindenhova leszórja, vagy bedugva hagyja a konnektorba
amikor zuhanyozik két villanyt kapcsol fel, mert úgy érzi sötét van
az ágya mellett halomba állnak a szennyes ruhák
a zsebeit teletömködi mindenféle papírokkal, papírzsebkendővel
az en ferjem allandoan valamit szerel alakit felujjit igy evek ota kisebb szunetekkel felfordulas van az egesz lakasban Szerszamok a haloban a nappaliban az eloszobaban.Szethordott akarmi a padlon mert o dolgozik. Konyorogtem neki ne kezdjen bele a felsoszint felujitasaba megis elkezte aztan meg panaszkodik hogy nem lat ki a munkabol.Kerdem tole mi a fenenek kezdett bele ha tul sok neki.Evek ota ez megy belekezd aztan tul sok kiborul vegre befejezi es egy ido mulva uj projektet talal. Mindent honapokig szerel csinal igy honapokig rendetlenseg van amitol en kibukok.
Legkozlebb valamibe bele akar kezdeni eldugom a bankkartyajat komolyan es lezarom az epitok boltja fele vezeto utat es bedobom a kocsikulcsot a folyoba!!
13. válaszolóval teljesen egyetértek
én pl. utálom leszedni a száraz ruhákat a szárítóról, ezért ha meg is teszem, akkor gyorsan összehajtogatom őket, aztán már mennek is be a szekrénybe, nem vasalom őket
mosogatás után szintén lusta vagyok a száraz edényeket elrakni, megvárom míg megszáradnak
Inkább az, hogy mindég keres valamit: autokulcs, telefon, pénztárca stb. Egyszer a fejét fogja elhagyni.
A ruhák nála is így van, mint a tobbinél, de osszeszedem, kimosom és elpakolom.
Egyébként én utálok mosogatni és utána elpakolni.
2 éves kislány anyukája
Kedves utolsó!
Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért nem lehet azt a plusz lépést megtenni, hogy valaki felemeli a szennyestartó tetejét és beledobja a ruhát. Kb. 5 másodperc nyitással és zárással együtt.
Egyébként meg voltál már ikerbabák közelében? Gyanítom nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!