Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a legidegesítőbb szokásaik...

Mik a legidegesítőbb szokásaik párotoknak, gyerekeiteknek, nektek?

Figyelt kérdés
Nálunk a férjem csak ledobja a ruhájait a földre munka után ott hagyja,a használt fültisztítókat a mosógépen "felejti", a nagylányom este fürdésnél a levetett ruhájait kifordítva, akár 2-3 ruhadarabot is egyben bedobja a mosnivaló kosár mellé.. annyiszor kértem őket, hogy legalább ha nem is fordítsák ki, de legalább a fürdőbe vigyék, de semmi reakció, pár nap alatt visszatér minden..én a kicsi 2 hónapos ikrekkel vagyok itthon egész nap segítség nélkül, ezért bosszant. Nektek sikerült rávenni őket, hogy változtassanak? Milyen "módszerrel" ???
2012. nov. 9. 11:25
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

3-as ,ne haragudj,de olyan jót nevettem, hogy írod, hogy a büdös zokniját az orrod alá nyomja,hát azért ez nem semmi....

Sajnos ezek a problémák csak akkor jönnek elő, ha már együtt éltek....Mennyivel szebb randizgatni:)

Nálunk ilyen problémák nincsenek.

Viszont idegesít az benne, hogy :

piszmog mindennel,mindent úgy forgat,hogy ő kerüljön ki belőle jól,sosem ismeri el ha hibázik,és nem tud laza lenni, minden apróságon bemérgesíti magát,túl udvarias az idegenekkel,és nagyon kerüli a konfliktust...

Nálunk inkább a lányommal vannak rendrakásos,széthagyásos problémák,pedig már 19 éves...

2012. nov. 9. 12:44
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

a telefontöltőjét mindenhova leszórja, vagy bedugva hagyja a konnektorba

amikor zuhanyozik két villanyt kapcsol fel, mert úgy érzi sötét van

az ágya mellett halomba állnak a szennyes ruhák

a zsebeit teletömködi mindenféle papírokkal, papírzsebkendővel

2012. nov. 9. 12:56
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
A válaszok alapján észrevettem,hogy sokaknak a párjukkal van gondjuk!Igen lehetséges,hogy hibáznak!De pl én azt nem szeretem magamban,hogy lusta vagyok!:) írtátok többen,hogy a párotok nem pakol el maga után és hasonlók!Sajnos ez rám is igaz!A kimosott ruhákat összehajtogatva hagyom és csak akkor pakolom el ha már végképp nem bírom a látványát!Az igaz nem hagyom szanaszét,de azért el sem pakolom csak leszedem!:) és nem azért nem pakolom el,mert nincs időm csak lustaságból!:) ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem csak a párunknak,családtagunknak lehet hibája,hanem nekünk is!:)
2012. nov. 9. 12:58
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

az en ferjem allandoan valamit szerel alakit felujjit igy evek ota kisebb szunetekkel felfordulas van az egesz lakasban Szerszamok a haloban a nappaliban az eloszobaban.Szethordott akarmi a padlon mert o dolgozik. Konyorogtem neki ne kezdjen bele a felsoszint felujitasaba megis elkezte aztan meg panaszkodik hogy nem lat ki a munkabol.Kerdem tole mi a fenenek kezdett bele ha tul sok neki.Evek ota ez megy belekezd aztan tul sok kiborul vegre befejezi es egy ido mulva uj projektet talal. Mindent honapokig szerel csinal igy honapokig rendetlenseg van amitol en kibukok.

Legkozlebb valamibe bele akar kezdeni eldugom a bankkartyajat komolyan es lezarom az epitok boltja fele vezeto utat es bedobom a kocsikulcsot a folyoba!!

2012. nov. 9. 12:59
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

13. válaszolóval teljesen egyetértek

én pl. utálom leszedni a száraz ruhákat a szárítóról, ezért ha meg is teszem, akkor gyorsan összehajtogatom őket, aztán már mennek is be a szekrénybe, nem vasalom őket

mosogatás után szintén lusta vagyok a száraz edényeket elrakni, megvárom míg megszáradnak

2012. nov. 9. 13:01
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Mikor összeköltöztünk a párommal egy angyal volt, majd pár hónap múlva kezdte el a nem mosogatást, szennyes mellé dobálását, én rendezzem a csekkeket meg hasonlók. Az apja is ilyen. Na én meg nem vagyok olyan mint az anyja :) Mindketten dolgozunk, úgyhogy itthon is ugyanaz a dolgunk. Szóltam neki szépen, nem szépen. Utána egyszerűen nem mostam ki a cuccát, nem adtam neki kaját. Először meglepődött, utána pattogott, hogy nem így kellene intézzem. Mondtam neki, hogy nem is így kezdtem, de más lehetőséget nem adott, a következő lépésem az lesz, hogy költözök és viszlát. Még pár napig durcáskodott. Azóta mos-főz-takarít :D Én is. Sőt 40-60 % az én javamra. Van hogy ledob egy felsőt néha, de az nem mindig érdekel. Kibírom. Szerintem minden csak nevelés, "szoktatás" kérdése.
2012. nov. 9. 13:05
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem állandóan egy bő kortyot ott hagy a poharában és úgy hagyja. Persze mindig kiborul, baromi bosszantó.
2012. nov. 9. 13:12
 18/46 anonim ***** válasza:
83%

Inkább az, hogy mindég keres valamit: autokulcs, telefon, pénztárca stb. Egyszer a fejét fogja elhagyni.

A ruhák nála is így van, mint a tobbinél, de osszeszedem, kimosom és elpakolom.

Egyébként én utálok mosogatni és utána elpakolni.

2 éves kislány anyukája

2012. nov. 9. 13:19
 19/46 anonim ***** válasza:
96%

Kedves utolsó!

Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért nem lehet azt a plusz lépést megtenni, hogy valaki felemeli a szennyestartó tetejét és beledobja a ruhát. Kb. 5 másodperc nyitással és zárással együtt.

Egyébként meg voltál már ikerbabák közelében? Gyanítom nem.

2012. nov. 9. 13:20
 20/46 A kérdező kommentje:
hú, hát akkor nem csak nálunk van ez..eddig nem nagyon zavartak ezek a dolgok, de mióta megtudtuk, hogy ikrek, és nem volt szabad még felkelnem sem(5. hónaptól csak a fürdőig), és csak gyűlt a szennyes, akkor már kezdtem parázni, hogyan is tovább. A kicsik születése óta egyedül vagyok itthon, segítség nélkül, így a gyerekek-főzés mellett ezekkel az "apró" bosszantó dolgokkal is én foglalkozom. És igen, "kedves" 18-as, elég bosszantó dolgok, amikor 2 kis üvöltő gyerek mellett a mosnivalók szétválogatásán és összegyűjtésén kell bíbelődnöm, amikor egymást érik az etetések-pelenkázások, stb..
2012. nov. 9. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!