Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valószínűleg anyám volt...

Valószínűleg anyám volt pasija bemászkál a lakásba éjjel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
a fazon tök kattant, majdnem 3 éve raktuk ki (végol rendőrrel kellett elvitetnem, mert nem akarta elhagyni a lakást...) a kulcsokat visszaadta, de attól tartok volt másolata. Azóta is folyton hivogatja anyám és nem szól bele, vagy lecsapja, csak ő lehet. Eddig nem is gyanakodtam, de mostanában többször volt, hogy nem úgy találtam otthon dolgokat ahogy hagytam (hetente többször alszom a péromnál, de anyukám sem alszik minden nap otthon), de betudtam annak, hogy szétszórt vagyok. Anyu meg mesélte, hogy nem rég volt olyan, hogy felébredt és egy kosztümje aki az előszobában volt este, a szobában az ebédlőasztal egyik szék'n volt és ki volt vágva belőle egy darab. Amint tudok, zárat cserélek, de nem tudom, mit tegyek, a rendőrségen körberöhögnének szerintem, nincs bizonyítékom, hogy ő volt, és többen mondták, hogy ilyen 'csip-csup' ügyekkel nem foglalkoznak, csak ha már vér folyik.

2012. nov. 8. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%

A 47-es válaszadó is azt mondja, amit én. Úgy látszik a többiek más világon élnek...

Kérdező, még egyszer elmondom: HA KICSERÉLED A TETVES ZÁRAT, AKKOR CSAK ÚGY JUTHAT BE, HA FELTÖRI. MÁR PEDIG AKKOR MÁR LESZ OKUK KIJÖNNI ÉS VIZSGÁLÓDNI, ÉS TI ADHATTOK TIPPET, HOGY SEJTITEK KI VOLT. ŐK AMÚGY IS ÁTVIZSGÁLNÁK UJJLENYOMATRA, STB, ÉS HACSAK NEM KÉSZÜLT ELŐRE A BETÖRÉSRE, MARADNA IS NYOMA ENNEK.

2012. nov. 8. 13:34
 52/72 anonim ***** válasza:
69%

Az a baj, hogy a sok "cseréld ki a **** zárat te ***!!!!"-öt ismétlő ember nem gondol abba bele, hogy ha a zárat kicserélik, akkor MÁSKÉPP próbál majd belépni az életükbe. Pl. elkapja az anyját a Tesco parkolóban vagy mit tudom én, mivel az ilyen emberek kiszámíthatatlanok, nem lehet egyszerű zárcserével megoldani. Először felvétel, majd rendőrség, közben zárcsere, és esetleg ha a rendőrség befuccsol, akkor mehet az ijesztgetés. Anyukádat készítsd szerintem fel, vegyél neki paprikaspray-t illetve nem ártana begyakorolnotok 1-2 önvédelmi trükköt arra az esetre, ha anyukád azért nem tud elszaladni mert lefogják. De ha megtanultok 1-2 ilyet, nehogy túl bátrak legyetek, szaladjon el anyukád ha olyanra kerül a sor. Illetve nem ártana riaszatót venni. Mamámékat minden héten kirabolták, apukám saját magad felszerelt egy villogó vijjogó riszatót, ami mozgás hatására indul be. A bejárati ajtó elé tehetnétek, aztán mondjuk mielőtt hazamész csörgesd meg anyukád, hogy kapcsolja ki, hogy betudj menni :)

Amúgy ha felhívod, kitalálhatnátok valami "jelszót" is, hátha megpróbálja elmondani neked, hogy épp kést fognak a nyakához, de nyugodtnak kell tettetnie magát a telefonba, bár lehet, hogy túl sok filmet nézek :D

2012. nov. 8. 13:43
 53/72 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit szeretnék azért írni, - én voltam az alkoholista apukás-, hogy a rendőrség nem minden esetben van kint 2 perc alatt.

Hozzánk egy esetben sem értek oda annyi alatt.

2012. nov. 8. 13:46
 54/72 anonim ***** válasza:
100%
A "jelszós" variációt, a rendőrséggel is meg lehet beszélni. Nekünk is van riasztónk felszerelve, ami külső behatolás, ajtó nyitás esetén riaszt. A rendőrségre is rá van kötve, ha téves a riasztás akkor fel lehet őket hívni, hogy ne jöjjenek ki. Erre az esetre van egy kód a riasztóhoz, amit előzetesen le kell adni a rendőrségen. Ők a biztonság kedvéért megkérdezik ezt a számsort, hogy biztosan nem kényszerítenek, hogy mondd azt nincs veszély...nos, ha szándékosan elrontod a számokat, ők onnan tudják, hogy baj van, és azonnal indulnak..
2012. nov. 8. 13:47
 55/72 anonim ***** válasza:
100%
Fényképezz le minden tárgyat úgy,ahogy volt és ha egy kicsit el volt mozdulva,vagy máshol van,akkor lehet,igazad van.
2012. nov. 8. 14:19
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

Lecserélem a zárat és ha akkor akar bejönni mikor otthon vagyok akkor elcsaphatom ott az ajtóba önvédelemre hivatkozva.

Az a baj, ha betörésért el is kapják, akkor se lesz olyan hűdenagy a büntetése és hamarosan újra szabadon mászkálna.

2012. nov. 8. 15:01
 57/72 anonim válasza:
84%
Sokra megy a rendőrökkel meg azzal, hogy akkor már tényleg betörés...hozzánk betört nemrég egy régi "kedves ismerős", kipakolta a fél lakást is. Hívtuk a rendőröket, ujjlenyomatot SEM vettek, mert úgysem találják meg. Amikor mondtuk, hogy valószínűleg tudjuk, ki volt, akkor közölték, hogy ez őket nem érdekli, a gyanúnk egyáltalán nem bizonyít semmit, viszlát. És távoztak...
2012. nov. 8. 16:55
 58/72 anonim ***** válasza:
46%
2012. nov. 8. 17:06
 59/72 anonim ***** válasza:
100%
Nos úgy látom, hogy a megtörtént dolgok, akár az én esetemben, akár máséban a kamerát igazolják. És azt, hogy addig hagyjátok el a házat. Barátok, rokonok, bármi.
2012. nov. 8. 17:07
 60/72 anonim ***** válasza:
100%

Zárcsere és telefonszámcsere. 3 évre visszamenőleg.

Mégis milyen válaszokat vársz még? Nem cseréled le a zárat, mert attól még jobban bekattan. Attól nem félsz, hogy ha bekamerázod a lakást, akkor még jobban bekattan? Halál egyszerűen meg lehetne oldani az egészet, Te meg tanácsot vársz, mert a halál egyszerű és hatásos megoldás nem jó. Vakujjakmeg, ha értelek!

2012. nov. 8. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!