Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valószínűleg anyám volt...

Valószínűleg anyám volt pasija bemászkál a lakásba éjjel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
a fazon tök kattant, majdnem 3 éve raktuk ki (végol rendőrrel kellett elvitetnem, mert nem akarta elhagyni a lakást...) a kulcsokat visszaadta, de attól tartok volt másolata. Azóta is folyton hivogatja anyám és nem szól bele, vagy lecsapja, csak ő lehet. Eddig nem is gyanakodtam, de mostanában többször volt, hogy nem úgy találtam otthon dolgokat ahogy hagytam (hetente többször alszom a péromnál, de anyukám sem alszik minden nap otthon), de betudtam annak, hogy szétszórt vagyok. Anyu meg mesélte, hogy nem rég volt olyan, hogy felébredt és egy kosztümje aki az előszobában volt este, a szobában az ebédlőasztal egyik szék'n volt és ki volt vágva belőle egy darab. Amint tudok, zárat cserélek, de nem tudom, mit tegyek, a rendőrségen körberöhögnének szerintem, nincs bizonyítékom, hogy ő volt, és többen mondták, hogy ilyen 'csip-csup' ügyekkel nem foglalkoznak, csak ha már vér folyik.

2012. nov. 8. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan helyre kell tenni, hogy észrevehető legyen.

Ha elmebeteg, egyébként szerintem is merész ötlet. De nem tudod megoldani, hogy senki ne legyen ott?

Csak a kamera? Én sem hagynám ennyibe, és igen is elmennék a rendőrségre. Attól, hogy zárcsere történik, még eléggé veszélyes a helyzet utána is.

2012. nov. 8. 12:19
 12/72 anonim ***** válasza:
26%
Nézted a jóban rosszban tegnap, abban volt ez?
2012. nov. 8. 12:20
 13/72 anonim ***** válasza:
100%

Az már bizonyíték. Még tudnám ajánlani -ha még létezik- a Tescóba volt olcsón olyan lámpa, amit le lehetett szúrni a földbe és napközben össze gyűjtötte a napfényt este meg világított. Vagy mozgásérzékelő lámpa. Az ilyeneknek pont az a lényeg, hogy takarva legyenek mert olyan sunyi, gyáva alakok, azt egyik sem akarja, hogy meglássák.

A telefonnal kapcsolatban meg szerintem menjetek be a szolgáltatóhoz és kérjétek ki a részletes kimutatást, honnan, milyen számról hívogatnak titeket.

És igen, a rendőrséget sem hagynám ki. Lehet, hogy sok helyen a vér folyik elv dívik de manapság már egyre nagyobb hangsúlyt kap a családon belüli erőszak, a zaklatás. Ha megmondjátok, hogy régen is a rendőrök vitték el akkor nem fogják félvállról venni.

És még egy olcsó megoldás. Kissé megmosolyogtató de szerintem hatásos...

Egy zsinórra felszerelni néhány csengettyűt vagy lehet kapni üvegből szélharangot. Na azt felpakolni az ajtó fölé hidd el frászt fog kapni ha besunnyog és belecsörömpöl valami az éjszaka csöndjébe:)

2012. nov. 8. 12:23
 14/72 A kérdező kommentje:
ez a baj, hogy félek, hogy zárat cserélünk és csak mégjobban bekattan. Ez a ruhadarabolás nagyon ijesztő, főleg hogy anyu egyedül volt otthon és aludt. Kell lennie bizonyítéknak, hogy nem normális és cselekedhessünk, mert lehet legközelebb arra ébred, hogy ül és nézi álmában, vagy rosszabb. Ha nagyon be akar jönni, akkor egy új zár nem akadály.
2012. nov. 8. 12:23
 15/72 A kérdező kommentje:
nem nagyon tv-zek, max a comedyt szoktam.
2012. nov. 8. 12:24
 16/72 A kérdező kommentje:
a szélcsengő zseniális ötlet
2012. nov. 8. 12:26
 17/72 anonim ***** válasza:
100%
Rejtőzz el a szekrényben és mikor besompolyog lődd mellkason egy gumis Omertával.Teljesen legális és biztosan érteni is fog belőle.
2012. nov. 8. 12:26
 18/72 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor még egyszer leírom. Az anyukádat egy éjszakára küldd el rokonokhoz, bárhova. Szerelj fel kamerát olyan helyre, amit nem szúr ki. De nyilván szerintem nem is gondol ilyesmire, különben nem lenne ilyen bátor. Menj be vele a rendőrségre, mesélj el mindent. A hívásokat és a felvételt és vidd be.

Jó megoldás a csengettyű, lámpa stb. De egy gyenge nő, mit ér egy pszichopatával szemben ? És akkor még bizonyítékod sem lesz.

2012. nov. 8. 12:27
 19/72 anonim ***** válasza:
100%

zárcsere, riasztó.

Bár megteheted hogy bekamerázod, vagy feljelented. Mivel kárt nem okozott, így egy esetleges pénzbírság vagy egy 'ejnye-bejnye" -vel megússza.

Nincs értelmes egy pernek. Egy zárcsere olcsóbb..

2012. nov. 8. 12:28
 20/72 anonim ***** válasza:
100%
A szélcsengő is jó,de én lecseréltetném a zárat, az biztos.Még ma.
2012. nov. 8. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!