Valószínűleg anyám volt pasija bemászkál a lakásba éjjel, mit tegyek?
Nem olyan helyre kell tenni, hogy észrevehető legyen.
Ha elmebeteg, egyébként szerintem is merész ötlet. De nem tudod megoldani, hogy senki ne legyen ott?
Csak a kamera? Én sem hagynám ennyibe, és igen is elmennék a rendőrségre. Attól, hogy zárcsere történik, még eléggé veszélyes a helyzet utána is.
Az már bizonyíték. Még tudnám ajánlani -ha még létezik- a Tescóba volt olcsón olyan lámpa, amit le lehetett szúrni a földbe és napközben össze gyűjtötte a napfényt este meg világított. Vagy mozgásérzékelő lámpa. Az ilyeneknek pont az a lényeg, hogy takarva legyenek mert olyan sunyi, gyáva alakok, azt egyik sem akarja, hogy meglássák.
A telefonnal kapcsolatban meg szerintem menjetek be a szolgáltatóhoz és kérjétek ki a részletes kimutatást, honnan, milyen számról hívogatnak titeket.
És igen, a rendőrséget sem hagynám ki. Lehet, hogy sok helyen a vér folyik elv dívik de manapság már egyre nagyobb hangsúlyt kap a családon belüli erőszak, a zaklatás. Ha megmondjátok, hogy régen is a rendőrök vitték el akkor nem fogják félvállról venni.
És még egy olcsó megoldás. Kissé megmosolyogtató de szerintem hatásos...
Egy zsinórra felszerelni néhány csengettyűt vagy lehet kapni üvegből szélharangot. Na azt felpakolni az ajtó fölé hidd el frászt fog kapni ha besunnyog és belecsörömpöl valami az éjszaka csöndjébe:)
Na akkor még egyszer leírom. Az anyukádat egy éjszakára küldd el rokonokhoz, bárhova. Szerelj fel kamerát olyan helyre, amit nem szúr ki. De nyilván szerintem nem is gondol ilyesmire, különben nem lenne ilyen bátor. Menj be vele a rendőrségre, mesélj el mindent. A hívásokat és a felvételt és vidd be.
Jó megoldás a csengettyű, lámpa stb. De egy gyenge nő, mit ér egy pszichopatával szemben ? És akkor még bizonyítékod sem lesz.
zárcsere, riasztó.
Bár megteheted hogy bekamerázod, vagy feljelented. Mivel kárt nem okozott, így egy esetleges pénzbírság vagy egy 'ejnye-bejnye" -vel megússza.
Nincs értelmes egy pernek. Egy zárcsere olcsóbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!