Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valószínűleg anyám volt...

Valószínűleg anyám volt pasija bemászkál a lakásba éjjel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
a fazon tök kattant, majdnem 3 éve raktuk ki (végol rendőrrel kellett elvitetnem, mert nem akarta elhagyni a lakást...) a kulcsokat visszaadta, de attól tartok volt másolata. Azóta is folyton hivogatja anyám és nem szól bele, vagy lecsapja, csak ő lehet. Eddig nem is gyanakodtam, de mostanában többször volt, hogy nem úgy találtam otthon dolgokat ahogy hagytam (hetente többször alszom a péromnál, de anyukám sem alszik minden nap otthon), de betudtam annak, hogy szétszórt vagyok. Anyu meg mesélte, hogy nem rég volt olyan, hogy felébredt és egy kosztümje aki az előszobában volt este, a szobában az ebédlőasztal egyik szék'n volt és ki volt vágva belőle egy darab. Amint tudok, zárat cserélek, de nem tudom, mit tegyek, a rendőrségen körberöhögnének szerintem, nincs bizonyítékom, hogy ő volt, és többen mondták, hogy ilyen 'csip-csup' ügyekkel nem foglalkoznak, csak ha már vér folyik.

2012. nov. 8. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%

Az ejnye bejnye ebben az esetben azért nem igaz, mert a férfinek ebben az ügyben már van rendőrségi dolga, mivel egyszer elvitették már.

Ennek nyoma van a rendőrségen, innentől kezdve másképp kezelik az ügyet.

2012. nov. 8. 12:31
 22/72 A kérdező kommentje:
Akkor az volt, hogy megkértem, hogy menjen el a lakásból, de nem volt hajlandó. odáig fajult, hogy már ordítoztam vele, hogy takarodjon a lakásomból. Nem volt hajlandó, és gusztustalan módon reagált, fenyegetőzött, ezért mondtam neki, hogy rendőrt hívok, ha nem hagyja el a lakást, mert neki köze nincs hozzá. Persze nem ment, mert úgy is neki hisznek majd a rendőrök, erre kihívtam őket. velük halálosan nyugodtan és nyájasan viselkedett, miközben én remegtem meg a bőgés határán voltam az idegességtől. végül megkérték, hogy távozzon, elsétált és annyi. A nővéremet még fenyegette telefonon, hogy elvágja a torkát, meg ilyenek, anyámat is, aztán ezek abbamaradtak és csak a gyanús hívások maradtak, folyamatosan, meg mostanában ezek a dolgok a lakásban. Azért baromi ijesztő, mert ki tudja hányszor járt itt, és mit csinált. Sajnos kétlem, hogy három évvel ezelőtti hívásoknak van nyoma, főleg tartalmilag. Mi csak megnyugodtunk, hogy lecsillapodott, és kész, vége. Most meg a legnagyobb konyhakéssel mászkálok itthon, de ez tarthatatlan.
2012. nov. 8. 12:42
 23/72 anonim ***** válasza:
69%
Egy bazi nagy rottweiler bentre?
2012. nov. 8. 12:46
 24/72 A kérdező kommentje:
56 négyzetméter a lakás, a kutyának nem lenne valami kellemes hosszú távon.
2012. nov. 8. 12:49
 25/72 anonim ***** válasza:
100%

De miért vártál 3 évig? Én nem értem egyszerűen..

Nem baj, hogy csak kérték távozzon, annak akkor is nyoma van.

Mellesleg 3 ember van, te, anyukád és a nővéred, aki tanusítja, hogy hogyan viselkedett és , hogy féltek tőle.

A rendőrségnél sokszor vér kell, hogy folyjon sajnos ahoz, hogy közbelépjenek.

De ha van kamerád és felvételed, másképp kezelik az ügyet, hiszen az a magán területetek, ahol ő egy hívatlan idegen. Ráadásul van okotok félni tőle, a múltra való tekintettel.

Kérlek, hogy tedd meg a lépéseket, különben felesleges válaszolgatnunk itt.

2012. nov. 8. 12:49
 26/72 wwe aj válasza:
100%
önvédelemböl! momorékká veritek ha nem vagy büntetett akkor simán meguszod.
2012. nov. 8. 12:51
 27/72 A kérdező kommentje:
mert mikor kihívtuk őket, akkor se nagyon izgatta őket a dolog, kis híján még én éreztem magam kellemetlenül, hogy egy idegent kirakatok velük a lakásomból, és ezért aggódom, hogy most se lesz máshogy. De mindenképp megteszem, amit tudok, mert a hátamon feláll a szőr ettől az egésztől, arról nem is beszélve, hogy féltem anyukám. Csak tudod mivel nem vagyunk pszichopaták, ezért nem feltételeztük, hogy ennyire beteg, csak hogy indulatból csinálta ezeket, aztán lecsillapodik, azt pláne nem, hogy évekkel később is ennyire pörög a dolgon.
2012. nov. 8. 12:55
 28/72 anonim ***** válasza:
100%
Mar nem azert, de valaki tobb alkalommal jart ejjel a lakasotokban, es neked eszedbe sem jut zarat cserelni?? Vagy legalabb egy plusz zarat feltetetni. Ha jol veszem ki a szavaidbol tarsashazban eltek, akkor plane nem tud maskepp bemenni, csak a bejarati ajton. Esetleg a kozgyulesen beszeljetek meg, hogy csereljetek a bejarti ajton is zarat. Es persze menj a rendorsegre.
2012. nov. 8. 13:04
 29/72 A kérdező kommentje:
mert mondom, nem gondoltuk, hogy járkál itt, csak a figyelmetlenségre tudtam fogni, ha valami nem úgy volt, ahogy hagytam, csak ennél a ruhadarabolásnál vált nyilvánvalóvá, hogy valami nem kóser. Képzelheted, hogy ha korábban jövünk rá, akkor korábban csinálunk valamit.
2012. nov. 8. 13:12
 30/72 anonim ***** válasza:
87%
Mikor kiraktátok, hogy nem jutott eszetekbe a zárcsere? Meg azóta is? Inkább költesz egy valag pénzt kamerára, mintsem kicserélnéd azt a rohadt zárat meg esetleg még plusz biztonsági zárat szereltetnél rá? Ez nevetséges...
2012. nov. 8. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!