Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a legjobb barátnőm összejöt...

Ha a legjobb barátnőm összejött a 42 éves tanárával, hogy köszönjek neki? 22/L

Figyelt kérdés
Mert hát 20 évvel idősebb tőlem, meg mondjuk a barátnőmtől is. Mert nem is lenne nagy dolog ha korunkbeli lenne, akkor persze "szia" , de idős is, meg tanár is...
2012. nov. 7. 22:47
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
59%

Nem érezném magam máshogy mivel mindenki követhet el hibát, ettől nem áll meg az élet de a lányommal azért biztos leülnék beszélgetni a dologról.

Meg a tanárbácsival is... ;)

2012. nov. 8. 13:04
 52/59 anonim ***** válasza:
52%
Nyugi nem lesz hosszú életű kapcsolat, a tanárbácsi dugogatja egy kicsit a friss pipihúst, azt ha megunta lapát.
2012. nov. 8. 13:38
 53/59 anonim ***** válasza:
ne tegezd le, de nehogy csókolomozd ahogy első javasolta. Üdv, Jó napot...
2012. nov. 8. 14:16
 54/59 anonim ***** válasza:
Azért jelenthetnék fel, meg rúghatnák ki, mert a tanár-tanítvány viszony nem megengedett. Mert ha jól látom, akkor az van írva, hogy a TANÁRÁVAL.
2012. nov. 8. 18:24
 55/59 anonim ***** válasza:
Na ez az! Lehet, hogy teljesen független a csávó, mármint feleség-ügyileg. Egyébként meg szerintem semmi baj nincs azzal, ha kicsit több a korkülönbség, nem mindenki találja meg a korosztályával a közös hangot. Ebben a szituban inkább a tanár-diák kapcsolat a gázos, mert kirúghatják. Ennyi. Egyébként meg ha téged nem tanít, akkor simán tegezd le szerintem.
2012. nov. 8. 18:27
 56/59 anonim ***** válasza:
Mi ez a baromság amúgy is? Miért gondolják azt itt egyesek, hogy rögtön teherbe esik valaki, csak azért mert fiatal és idősebb a pasija? Egyébként meg ha a lányod hazaállítana azzal, hogy terhes, akkor elgondolkodhatnál azon, hogy vajon nem kellett volna e felvilágosítanom, ill. hogy hol csúsztam el a nevelésben?! Rem. tudja kinek szól.
2012. nov. 8. 18:30
 57/59 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom már melyikőtök írta, de ez egy akkora baromság! Mi az, hogy egy 20 éves lánnyal nem lehet a jövőt tervezni? Már bocs, de én 22 vagyok és boldog párkapcsolatban élek a 36 éves párommal. Képzeld, együtt is élünk és tervezzük a jövőnket, illetve éljük a jelenünket. Nem tudom, hogy miért kell rögtön butának nézni egy fiatalt. Nagymamáink hány évesen mentek férjhez vajon? Nem 30, meg 40, ahogy most sokan. Szóval igenis lehet velünk beszélgetni, mert fiatalok vagyunk, nem pedig idióták. Nem tudom, hogy te milyen körökben mozogsz, de az biztos, hogy abban a körben a korombeli lányok azzal vannak elfoglalva, hogy hova menjenek bulizni, meg, hogy mekkora műkörmük legyen!
2012. nov. 8. 18:40
 58/59 A kérdező kommentje:

Na most jöttem vissza mióta feltettem a kérdést.

Hát, néha néztem nagyokat hogy miről is beszéltek, annyira elmentetek a témával hogy na.

Röviden:

Gimiben tanította őt a pasi: kémia + biosz tanár. 19 éves koráig tanította, majd elballagott, és kb 1 éve találkoztak újra. Tehát már nem tanította akkor (21 éves volt) és engem sem, mert nem oda jártam suliba. Magyarul nem ismerem a hapsit. Nincs felesége, gyereke sincs. Nem milliárdos, tehát nem a pénz miatt van vele.

Mondjuk én is öregnek tarom, bár ránézésre nem az, de maga a tudat hogy az apja 46 éves, hááát...fura. Amúgy az apja-anyja sem kedvelik. Ja és együtt élnek tavasz óta.

2012. nov. 8. 19:00
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tanítja, akkor nincs gond. Ha téged sem tanít, akkor én a helyedben tegezném, de én azért mondom ezt, mert nekem ez egyáltalán nem furcsa (mármint a korkülönbség). Tud működni egy ilyen kapcsolat, nem a kor számít, hanem, hogy megértsék egymást és jó "csapat" legyenek. Szerintem ezen nem kellene fennakadni. Persze, ez sok embernek furcsa, de hát ez van. Érdekes, hogy a melegek miatt nem háborognak ennyire.
2012. nov. 8. 19:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!