Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a legjobb barátnőm összejöt...

Ha a legjobb barátnőm összejött a 42 éves tanárával, hogy köszönjek neki? 22/L

Figyelt kérdés
Mert hát 20 évvel idősebb tőlem, meg mondjuk a barátnőmtől is. Mert nem is lenne nagy dolog ha korunkbeli lenne, akkor persze "szia" , de idős is, meg tanár is...
2012. nov. 7. 22:47
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, kedves kérdező. Én egy apámkorú férfit mindenképpen magázok, és lényegtelen, hogy ő most épp kinek a kije. Ő az idősebb, felajánlhatja a tegeződést, ha ez zavarja (valószínűleg fel is fogja), de én semmiképp nem indítanék sziával.
2012. nov. 8. 06:52
 22/59 anonim ***** válasza:
80%
Köszönj így:jó napot,szexi tanár úr.És közben rázd magad.Ebben van tisztelet és fiatalos lendület is.
2012. nov. 8. 09:28
 23/59 anonim ***** válasza:
Egy tök ugyanilyen szituban vagyok, csak ott a férfiú idősebb. Magától értetődően magáztam, jó napot kívánokkal köszöntem. De tök cikinek éreztem valahogy a helyzetet, lehetőleg kerülöm is a találkozást vele. (Más kérdés, hogy a kapcsolatot sem helyeslem, de belátom, hogy ez nem az én dolgom, hanem a barátnőmé, éppen ezért nem is szoktam beleszólni.)
2012. nov. 8. 09:32
 24/59 anonim ***** válasza:
94%
Digo...vagy elvált, de gondolom ez meg sem fordult az agyadban...
2012. nov. 8. 10:05
 25/59 anonim ***** válasza:

Szerintem ez helyzetfüggő.Ha mondjuk találkozol vele és a barátnőddel akkor simán lehet sziasztok,hello vagy ilyesmi,ha többen vannak együtt vagy csak egyedül találkozol vele az utcán akkor jónapot.Aztán majd kialakul.

Egy haverunk orvos,együtt buliztunk.Szülésemkor bejött a vizitre és jónapot köszöntem nem tegeztem le,mert nem egyedül volt.Néha nem számit a kor,ha egy orvos vagy tanár veled egyidős akkor sem illik rögtön letegezni.

2012. nov. 8. 10:47
 26/59 anonim ***** válasza:
54%

Miért ítélkeztek? 42 éves tanár és levezetitek, hogy egy vén trotty, aki a 2 gyereke és a felesége mellett összejár a tanítványával egy pár alkalommal, mert tovább úgy sem kell neki.

Jézusom..........

Ti vagy nem ebben a világban éltek, vagy nagyon féltékenyek vagytok, vagy ennyire szűk látókörűek.

Nem vagyok ilyen helyzetben, csak távol áll tőlem a rosszindulat és a vádaskodás és felháborítónak tartom az ilyen lázongáskat, miközben azt sem tudjuk mi a helyzet valóban.

Plusz közünk sincs hozzá, na és ami még fontosabb, a kérdés sem ez volt.

2012. nov. 8. 11:01
 27/59 anonim ***** válasza:
36%

"Ti vagy nem ebben a világban éltek, vagy nagyon féltékenyek vagytok, vagy ennyire szűk látókörűek. "

Igen, féltékenyek! :) Mondtam, szívesen dolgoznék én is havas kis diáklányokkal.

2012. nov. 8. 11:04
 28/59 anonim ***** válasza:

Digo.

Neked is megvan rá a lehetőséged. Nem feltétlen a testiségről szól egy ilyen kapcsolat sem.

2012. nov. 8. 11:14
 29/59 anonim ***** válasza:
95%
És ha valaki 42 éves esetleg túl van már egy váláson akkor már dögöljön meg, ne legyen senkije haljon meg egyedül öregen? Tényleg ilyen rosszindulatú itt mindenki?
2012. nov. 8. 11:18
 30/59 anonim ***** válasza:
56%

"Nem feltétlen a testiségről szól egy ilyen kapcsolat sem."

A rózsákat oltogasd! Mégis szerinted mi a fenéért jönne össze egy 42 éves tanár egy diáklánnyal? Mert olyan érett gondolkodású, lehet vele jövőt meg családot tervezni, vagy mert olyan rohadt formás a feneke?

Nem véletlenül csapják ki az ilyen tanárokat az iskolából ha kiderül a sztori! Vagy te gondolom tapsikolnál örömödben ha kiderülne a 20 éves lányodról hogy a francia tanár bácsi (aki veled egykorú) félreértelmezte a tanrendet, és a lányodat popsiszexre oktatja a kocsija hátsó ülésén.

Ne legyenek már illúzióid, mert ez az igazság!

2012. nov. 8. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!