Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a legjobb barátnőm összejöt...

Ha a legjobb barátnőm összejött a 42 éves tanárával, hogy köszönjek neki? 22/L

Figyelt kérdés
Mert hát 20 évvel idősebb tőlem, meg mondjuk a barátnőmtől is. Mert nem is lenne nagy dolog ha korunkbeli lenne, akkor persze "szia" , de idős is, meg tanár is...
2012. nov. 7. 22:47
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
44%
Komolyan én nagyon utálom az ilyen köcsögöket...befűz egy 20 évvel fiatalabb csajt aki az apja lehetne és mg talán felesége is van vagy kitudja még hány diákot dug mellette és amikor oda megy a barátnője akkor még ő neki kell magát kellemetlenűl érezni és szorongva magázódni meg jónapozni meg ilyenek?Ez már alapban vicc hogy 20 évvel idősebb de hogy még tanár is meg hogy barátnőnek itt csókolomozni meg jónapotozni...számomra ez már beteges ne haragudjatok,de legfőképpen a tanár és a csaj részéről.
2012. nov. 7. 23:46
 12/59 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon eltereltétek a dolgot. Egyáltalán nem ez volt a kérdés. Miért gyűlölködtök? Mi a baj? Hogy nektek nem jön össze egy nő sem?

Egy kicsit a stílusotok visszataszító, ha volna is benne valami, ami igaz, rögtön hitelét veszti azzal, ahogyan előadjátok.

Kérdező!

Beszéld meg a barátnőddel.

Hogy ő hogy gondolja ezt. Szerintem nyugodtan tegezhetnéd.

2012. nov. 7. 23:51
 13/59 anonim ***** válasza:
90%
ez egyszerű: várd meg míg ő köszön és abban a szellemben köszönj te is. ha tegez tegezheted te is. ha magáz, akkor te is magázd.
2012. nov. 8. 00:12
 14/59 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem meg simán tegezheted(de a barátnőd megkérdezése sem rossz ötlet)..Én pl. azt tenném(volt részem hasonló szituban,20-on éves barátnő,40+ pasival,simán tegeztem,elég béna lett volna egy baráti társaságban magázódni)

Amúgy meg 42 éves férfira én azért még nem mondanám,hogy öreg...

2012. nov. 8. 00:17
 15/59 anonim ***** válasza:
76%
Ha neked nem tanárod, akkor semmi kínos nincs a szituban. Természetesen tegezd, FELNŐTTEK vagytok, nem kisiskolás vagy, aki nem tegezi a felnőtteket...
2012. nov. 8. 01:28
 16/59 anonim ***** válasza:
51%

Általában magázódás szokott lenni és aztán megállapodástól függően ez sokszor átmegy abba, hogy "hivatalos" szituációban magázódás, magánkörökben tegeződés.

Egyébként meg kicsit fogja magát vissza mindenki! Tény, hogy sok tanár visszaél a helyzetével és a tanítványait megjáratja az ágyában, mint ahogy sok tanuló is híres arról egyes oktatási intézményekben, hogy az eredményekért sokat nyomta az ágyat... Viszont egyáltalán nem minden eset ilyen, nekem is van szerencsém ismerni olyan párt, ahol éppen ilyen korkülönbség van, de rendes párkapcsolat és mindkét embert maximálisan tisztelem és kedvelem, mert ezt érdemlik.

2012. nov. 8. 02:11
 17/59 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó!

És aki feleség meg gyerek mellett szúrja a tanítványait? Mert itt ez a szitu!

2012. nov. 8. 02:41
 18/59 anonim ***** válasza:
27%

Digo! Ez nem a szakma miatt van, hanem mert jó a pasi. A jópasik pedig minden szakmában dögivel vonzzák a csajokat.

Ezt onnan tudom, hogy nekem sok tanár ismerősöm van (középiskolai és egyetemi is), és a 99%-uknak senki nem dobja hanyatt magát. Az egy százalék az, aki elég jóképű, vonzó férfi, azok dögivel kapják a csajokat. De ha külsőleg az átlag 99%-hoz tartozol, akkor nehogy azt hidd, hogy a kis fiatal szexi csajok neked vetik magukat.

2012. nov. 8. 04:31
 19/59 anonim ***** válasza:
79%
Digo, te honnan tudod, hogy a kérdésben szereplő tanár felesége mellett dugja a tanítványát? Én nem olvastam ilyet a kérdezőtől. Lehet, hogy elvált, vagy mint sok jópasi nem állapodott meg eddig. Ilyen is sok van.
2012. nov. 8. 04:34
 20/59 anonim ***** válasza:
13%
Bocs: Itt valószínűleg ez a szitu, így helyes. Egy 42 éves férfinak általában már van családja.
2012. nov. 8. 05:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!