Ha a legjobb barátnőm összejött a 42 éves tanárával, hogy köszönjek neki? 22/L
Nagyon eltereltétek a dolgot. Egyáltalán nem ez volt a kérdés. Miért gyűlölködtök? Mi a baj? Hogy nektek nem jön össze egy nő sem?
Egy kicsit a stílusotok visszataszító, ha volna is benne valami, ami igaz, rögtön hitelét veszti azzal, ahogyan előadjátok.
Kérdező!
Beszéld meg a barátnőddel.
Hogy ő hogy gondolja ezt. Szerintem nyugodtan tegezhetnéd.
Szerintem meg simán tegezheted(de a barátnőd megkérdezése sem rossz ötlet)..Én pl. azt tenném(volt részem hasonló szituban,20-on éves barátnő,40+ pasival,simán tegeztem,elég béna lett volna egy baráti társaságban magázódni)
Amúgy meg 42 éves férfira én azért még nem mondanám,hogy öreg...
Általában magázódás szokott lenni és aztán megállapodástól függően ez sokszor átmegy abba, hogy "hivatalos" szituációban magázódás, magánkörökben tegeződés.
Egyébként meg kicsit fogja magát vissza mindenki! Tény, hogy sok tanár visszaél a helyzetével és a tanítványait megjáratja az ágyában, mint ahogy sok tanuló is híres arról egyes oktatási intézményekben, hogy az eredményekért sokat nyomta az ágyat... Viszont egyáltalán nem minden eset ilyen, nekem is van szerencsém ismerni olyan párt, ahol éppen ilyen korkülönbség van, de rendes párkapcsolat és mindkét embert maximálisan tisztelem és kedvelem, mert ezt érdemlik.
Utolsó!
És aki feleség meg gyerek mellett szúrja a tanítványait? Mert itt ez a szitu!
Digo! Ez nem a szakma miatt van, hanem mert jó a pasi. A jópasik pedig minden szakmában dögivel vonzzák a csajokat.
Ezt onnan tudom, hogy nekem sok tanár ismerősöm van (középiskolai és egyetemi is), és a 99%-uknak senki nem dobja hanyatt magát. Az egy százalék az, aki elég jóképű, vonzó férfi, azok dögivel kapják a csajokat. De ha külsőleg az átlag 99%-hoz tartozol, akkor nehogy azt hidd, hogy a kis fiatal szexi csajok neked vetik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!