Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy elhanyagolt a legjobb barátotok, mert összejött valakivel? 17f
Figyelt kérdés
Mit tettetek?2012. ápr. 22. 11:11
1/3 anonim válasza:
Egy kezemen sem tudom megszámolni, hányszor volt ilyen. Hónapok múlva kiosztottam őket, bólogattak, azóta nem beszéltem egyikkel sem. Tenni egyik sem tett érte semmit, hogy a régi maradjon a barátságunk. Csak én próbáltam.
Onnantól számomra köszipuszi.
2/3 anonim válasza:
Velünk ez nem eshet meg. Nekem is volt már barátom barátnőmnek is volt már. És nem hanyagoltuk el egymást. Egyes szabály a tesókódexből hogy sohasem a nő/pasi a fő. Ha emiatt elhanyagol akkor mégse vagytok olyan jó barátok. Amúgy meg vágd az arcába keménye.
"Mióta barátnőd van le se szarod a fejem!! "
3/3 anonim válasza:
csáó. nekem nincsn barátom. :/ ha van kedved haverkodni akkor írj. :) csáó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!