Ha a legjobb barátnőm összejött a 42 éves tanárával,
hogy köszönjek neki? 22/L
Figyelt kérdés
Mert hát 20 évvel idősebb tőlem, meg mondjuk a barátnőmtől is. Mert nem is lenne nagy dolog ha korunkbeli lenne, akkor persze "szia" , de idős is, meg tanár is...
Kár, hogy elsarkítod a dolgot, dehát ész érvekkel nem tudsz győzni! :)
Megértelek.
Mindig az veszít, aki menekül. :) Hajrá!
2012. nov. 8. 12:04
42/59 anonim válasza:
Ész érvekkel buta embereket nem lehet meggyőzni, ha lehetne akkor a hsz-eimben felfedeznéd az érveimet. Volt egy pár.
2012. nov. 8. 12:08
43/59 anonim válasza:
Igen te fedezd fel az intelligencia szót. Barátkozz meg vele kicsit.
Én nem bántottalak, mert szerintem nem ez a módja, de te primitív módon csak így tudsz írkálni.
Gratulálok!
Látszik, hogy vidéki suttyó vagy!
2012. nov. 8. 12:09
44/59 anonim válasza:
Téged kell arról meggyőzzelek hogy a normális nevelés értékei szerint nem helyes ha összejön valaki az apja korabeli tanárával, és én vagyok a suttyó? :DD
Ráadásul vidéki? Londonban élek! :DD
2012. nov. 8. 12:20
45/59 anonim válasza:
Ebben az esetben még jobban sajnállak, hogy civilizált helyen sem voltál még képes levetkőzni a primitívséged.
2012. nov. 8. 12:29
46/59 anonim válasza:
Ha ez a primitívség akkor kívánom hogy (leendő) lányod állítson haza 1x egy pozitív terhességi teszttel és közölje hogy az őszülő, de sármos matek tanár az apuka és szeretnék megtartani a babát. :)
2012. nov. 8. 12:37
47/59 anonim válasza:
nagyjából olvastam végig a hozzasszolasokat,de szemét szúrt ez a"mai vilagozas"meg biztos egy vén kujon,stbstb..Hát én ismerek egy házaspárt,akik már harminc valahány éve élnek házasságban,szintén 20ev korkulonbseggel,ja és szintén tanár-diak kapcsolatból alakult ki,na,ilyenkor mi van?azért,mert nem ez a megszokott,meg simán működőképesek ezek a kapcsolatok..szóval minden egyéb info nélkül elítélni,beskatulyazni őket elég nagy badarsag...a másik meg ez,h a huszonéves srácok többségére sem az jellemző,h úgy ismerkedik,h "helló,leszel életem párja?"elsőre az atlagembert a külső ragadja magával..utána meg majd alakul..
2012. nov. 8. 12:40
48/59 anonim válasza:
Digo!
Köszönöm a kívánságokat. Tudod, akkor is az én gyermekem maradna és akkor is ugyanúgy szeretném őt és támogatnám, mint azok előtt. A saját életét élje, ne az én álmaim és terveim!
De én már csak ilyen buta vagyok.
2012. nov. 8. 12:42
49/59 anonim válasza:
"Tudod, akkor is az én gyermekem maradna és akkor is ugyanúgy szeretném őt és támogatnám, mint azok előtt. A saját életét élje, ne az én álmaim és terveim!"
Persze hogy az én gyerekem maradna, de attól még csalódott lennék (magamban is) hogy nem tudtam olyan értékrendet adni neki amiben a jóval idősebb tanár tanításra való, nem pedig párkapcsolatra. A kérdező is azért írta ki a kérdést mert fura a szitu, azaz a normálistól igen csak messze van és még azt sem tudja hogy köszönjön.
2012. nov. 8. 12:52
50/59 anonim válasza:
Lehet, hogy csalódott lennél, de mit éreznél akkor, ha ide jönne valaki vagy személyesen, és azt mondaná a férfi egy vén dög, a lányod meg egy kis ribizli?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!