Asszonyok! Mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek munka utáni első útja nem haza, hanem a kocsmába vezetne?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 20:22
31/35 anonim válasza:
Meglepődnék,mert még pisilni se megy be a kocsmába :)
(bár néha viccből én küldöm,ne rajtam lógjon 24 órát:))
Egyébként nem türném el,családban akad alkoholista,undorodom az ilyentől.
Néha 1-1 pohár valami,nyáron sör persze kell,kettesben sokszr ülünk kiülüs helyre 1-2 koktélra,otthon is elkutyulgatok egyet egyet.
De a hétköznapi kocsmázás kiverné a biztositékot.
Bár érdekes lenne megoldani,együtt dolgozunk,együtt jövünk-megyünk.
32/35 anonim válasza:
Attól függ. Ha minden nap munka után alaposan berúgna, azt nem viselném el. Ha viszont csak annyi, hogy munka után ott találkozik a haverjaival, vagy a munkatársaival, és megisznak 1-2 sört, beszélgetnek egy kicsit, aztán jön haza normálisan, akkor ezért semmit sem szólnék, nem zavarna. Ezt amúgy olykor én is megteszem, ha időm engedi, meg a barátnőim is úgy érnek rá.
33/35 anonim válasza:
Először beszélnék vele.
Ha nem változik X időn belül: lapát.
Apám alkesz volt, ő már tönkre tette az egész életem, nem fogom hagyni, az újat is egy semmire kellő alkoholista állat aztán széttiporja, nem ezért építgetem újjá a romokból...
De párom úgyse lesz ilyen, amúgy sem iszákos, azonkívül tudja mit kockáztatna vele.
34/35 anonim válasza:
Az én férjem nem jár kocsmába, velem együtt issza meg néhanapján a sört.
35/35 anonim válasza:
ez nem történhet meg. Ha megtörténne kalap, s klincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!