Asszonyok! Mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek munka utáni első útja nem haza, hanem a kocsmába vezetne?
Aki nagy mellénnyel lapátolná a férjét, az miből fog megélni a gyerekkel?
A csökött agyú nő emg felületes. Képzeld vannak gyerek tolvajok, akkor minden gyereknek vágjuk le a kezét? Istenem!
Hisztis p*csának is elmegyek akár :D
A férjem 12 órát dolgozik, ha még elmenne 2órára a kocsmába, és kocsma után első a család, nyilván nem kultiválnám. Heti több pert ülök végig, ahol az alkohol tesz tönkre családokat, és indul a válás. Becsülendő, ha ez mellett normálisan megy haza valaki munka után, de az, amikor a kocsmába megy az ember után az asszony, és repülnek a poharak, az ugye normális? 100%os gyümölcslevet ittam, lehet abban volt valami. Ennyi a véleményem, ami felétek felér a pusztába kiáltott szóval! :) szép estét.
Ujra feléledt a kocsma, vagy mi van? En egyszer életemben voltam kocsmában, mert nagyon meleg volt és kellett innom valamit. Kértem egy szódavizet és déltájban volt. Azt hiszem üres volt a helyiség. A szódavizben uszkált valami fehérségek, a pohár piszkos volt, na rögtön nem voltam szomjas.Ja és rettentõen büdös volt, szerintem nem a legjobb kikapcsolódási hely.
En nem nézném jó szemmel,ha a férjem ilyen helyen engedné ki a gõzt, menjen jobb helyre.
Hát ez érdekes kérdés...
Én mint nő nem tűrném el, hogy minden nap munka után kocsmába menjen. Hiába nem iszik alkoholt...
Ennek oka: Pl.:
1. Kérdem én, milyen ember az aki nem a kisgyermekéhez, vagy a feleségéhez siet haza, hanem a haverjaihoz a kocsmába?
2. Ha munka után még a kocsmába ül, ki segít a nőnek a háztartásban? Mert ugye általában a nő is dolgozik x órát, és akkor a kocsmában ülő férje elvárja, hogy minden házimunkát még ő csináljon meg?
Természetesen, ha akar elmehet a haverjaival beszélgetni, bulizni inni, de úgy gondolom egy házasságban előbbre való legyen a család, a haveroknál.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!