Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Asszonyok! Mit szólnátok...

Asszonyok! Mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek munka utáni első útja nem haza, hanem a kocsmába vezetne?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 20:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
53%
Akkor te vagy a mindent eltűrő feleség, aki ezt elnézi, vagy a munka után betérek a kocsmába pár üveg sörre típus. Amíg nem voltál ilyen helyzetben, és nem tudod, milyen törést tudok okozni egy ilyen gyerekkor, addig a helyedben hallgatnék, ... könnyű arc nélkül, egy anonim oldalon ilyenekkel jönni, hogy csökött agyú, és szánalmas nőstény. Ezek pedig nem engem minősítenek, és csak az az egy szerencséd van, hogy nem tudják, hogy ki vagy, meg ugye ehhez gerinc kellene, hogy ilyet egy ember szemébe vágj úgy, hogy az információk 1/8-adát ismered. Részemről itt a pont.
2012. nov. 7. 20:50
 12/35 anonim ***** válasza:
30%
Nem érdekel, hogy ki vagy, és hogy hova jársz, valamint hogy hova nem. Nekem nem kell magyarázkodni, azt tartogasd a feleségednek.
2012. nov. 7. 20:56
 13/35 anonim ***** válasza:
31%
....
2012. nov. 7. 20:59
 14/35 anonim ***** válasza:
17%

Aki nagy mellénnyel lapátolná a férjét, az miből fog megélni a gyerekkel?

A csökött agyú nő emg felületes. Képzeld vannak gyerek tolvajok, akkor minden gyereknek vágjuk le a kezét? Istenem!

2012. nov. 7. 20:59
 15/35 anonim ***** válasza:
21%
Ez a 80%-os hisztis p*csa biztos ivott valami 80%-osat. :D
2012. nov. 7. 21:00
 16/35 anonim ***** válasza:
74%

Hisztis p*csának is elmegyek akár :D

A férjem 12 órát dolgozik, ha még elmenne 2órára a kocsmába, és kocsma után első a család, nyilván nem kultiválnám. Heti több pert ülök végig, ahol az alkohol tesz tönkre családokat, és indul a válás. Becsülendő, ha ez mellett normálisan megy haza valaki munka után, de az, amikor a kocsmába megy az ember után az asszony, és repülnek a poharak, az ugye normális? 100%os gyümölcslevet ittam, lehet abban volt valami. Ennyi a véleményem, ami felétek felér a pusztába kiáltott szóval! :) szép estét.

2012. nov. 7. 21:06
 17/35 anonim ***** válasza:
52%

Ujra feléledt a kocsma, vagy mi van? En egyszer életemben voltam kocsmában, mert nagyon meleg volt és kellett innom valamit. Kértem egy szódavizet és déltájban volt. Azt hiszem üres volt a helyiség. A szódavizben uszkált valami fehérségek, a pohár piszkos volt, na rögtön nem voltam szomjas.Ja és rettentõen büdös volt, szerintem nem a legjobb kikapcsolódási hely.

En nem nézném jó szemmel,ha a férjem ilyen helyen engedné ki a gõzt, menjen jobb helyre.

2012. nov. 7. 21:08
 18/35 anonim ***** válasza:
35%
80%-os, akik züllöttek, azok olyan helyre is mennek. Figyeld csak meg. Normális helyen, normális társasággal nincs minden nap berúgás. Péntenek meg lehet tovább is maradni.
2012. nov. 7. 21:14
 19/35 anonim ***** válasza:
81%

Hát ez érdekes kérdés...

Én mint nő nem tűrném el, hogy minden nap munka után kocsmába menjen. Hiába nem iszik alkoholt...

Ennek oka: Pl.:

1. Kérdem én, milyen ember az aki nem a kisgyermekéhez, vagy a feleségéhez siet haza, hanem a haverjaihoz a kocsmába?

2. Ha munka után még a kocsmába ül, ki segít a nőnek a háztartásban? Mert ugye általában a nő is dolgozik x órát, és akkor a kocsmában ülő férje elvárja, hogy minden házimunkát még ő csináljon meg?

Természetesen, ha akar elmehet a haverjaival beszélgetni, bulizni inni, de úgy gondolom egy házasságban előbbre való legyen a család, a haveroknál.

24L

2012. nov. 7. 21:50
 20/35 anonim ***** válasza:
17%
Ha inni menne, haragudnék. Megpróbálnám helyrehozni a kapcsolatunkat, hogy én legyek a fontosabb újból, és ne a kocsma vagy a haverok. Nálunk más a helyzet szerencsére, az én férjem azért jár kocsmázni, mert ő a tulajdonosa.
2012. nov. 7. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!