Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Asszonyok! Mit szólnátok...

Asszonyok! Mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek munka utáni első útja nem haza, hanem a kocsmába vezetne?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 20:22
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
70%
Anyukám 20évig tűrte.....:((( Az én párom szerencsére nem ilyen,és utálja az alkoholt!:)
2012. nov. 7. 22:23
 22/35 anonim ***** válasza:
36%
Én simán elhagynám. Bár mondjuk ez nálam eléggé kizárt, mivel nincs szükségem olyan emberre, aki iszik.
2012. nov. 7. 22:31
 23/35 anonim ***** válasza:
Én ilyen apával nőttem fel,úgyhogy nálam a sok pia eleve kizáró ok lenne.
2012. nov. 7. 22:46
 24/35 anonim ***** válasza:
Megijednék, hogy valami probléma van és megpróbálnék vele beszélni róla, mivel amúgy nem szereti az alkoholt. Évente egyszer-kétszer iszik meg velem egy-egy pohár bort. Olyan haverjai meg nincsenek, akikkel eljárkálna, akik vannak, ők közös baráti kör és mindig viszik magukkal a barátnőt, feleséget, de kocsmába ők sem járnak, csak nagyritkán pizzázni, vagy bulit tartanak. Olyan helyen lakunk, ahol nem egy vonzó hely a kocsma, inkább csak az öregecske, lerobbant alkoholisták járnak oda. Máshol lehet, másmilyen, de nálunk nem a legkellemesebb szórakozási lehetőség még haveri beszélgetésre sem.
2012. nov. 7. 23:23
 25/35 anonim ***** válasza:
Nem jártam még kocsmában, mit jelent itt a "kiereszti a gőzt"?
2012. nov. 7. 23:43
 26/35 anonim ***** válasza:

Hétköznapi kocsmázgatás nem férne el a házasságunkban. Néha a haverokkal elmenni az megint más. De hogy ez legyen a napi rutin része...nekem ez enyhén szólva is beteges.

De hát amennyi ember, annyi szokás.

Szerencsére a Páromnak sem kedve, sem ideje nem lenne ilyesmihez.

24N

2012. nov. 8. 05:31
 27/35 anonim ***** válasza:

Kérdező eltűnt, mint szürke szamár a ködben. A férj mit csinál a kocsmában? Mit értünk kocsma alatt? (van, aki a pub-ot is annak hívja)

Beül beszélgetni, vagy keményen iszik?

Ha csak beül és vagy nem iszik alkoholt, vagy csak egy sört, akkor nem sok különbség van eközött és aközött, hogy valaki egy kávézóba ül be dumálni.

Megint más a helyzet, ha mattrészegre issza magát napi szinten.

Ha ez első változat van, akkor semmit, hadd beszélgessen egy kicsit.

Ha a második, akkor meg mindegy a helyszín, az alkoholizmust nem támogatom.

2012. nov. 8. 06:42
 28/35 anonim ***** válasza:
57%
Itt sok nőnek nincsenek barátai. Csak a férjükbe kapaszkodnak. Amúgy ez tipikus, a nők 80%-át érinti.
2012. nov. 8. 07:03
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó....

Sok nönek van barátnöje csak hogy...

A nönek kora reggel a gyerekekt ill gyerekeket elrendezni.Oviba iskolába indítás,munkába rohanni.Délután haza.Bevásárlás,háztartás,fözés,jön a gyerek.Tanulni,játszani,Persze jön a férj.Ö fáradt,nincs kedve.Ilyenkor a feleség.Nem barátnözni megy.... :(

Vacsora,fürdetés,estimese,alvás.Ismét mosogatás,pakolás.Ekorra a férj már lazán a laptop elött ül,vagy éppen tvik. :(

Az asszony hulla fáradtan alig várja,hogy lezuhanyozzon és lefeküdjön,mert holnap a nap ismét indul.....

Na...Kiengedni a gözt nem a kocsmában kell!!!!

Ha a férjem elsö útja a kocsmába vezetne akkor már régen rossz lenne és szerintem nem a férjem!! :)

Nem tudom,hogy te családos ember vagy e??

Èn biztosan nem nézném el,hogy a férjem kocsmázzon hétköznap.Hétvégén ö is elmegy a kollégájával horgászni,malacot sütni.Mikor hová,Ha van idö,menjen is!!

De munkanap,gyerekek mellett.Pláne,hogy segítség nélkül vagyunk.Hát NEM!!!!!

2012. nov. 8. 07:25
 30/35 anonim ***** válasza:
Minden nap? Leállítanám. Ha ez nem sikerülne, mehetne amerre lát. Nekem nem kell kocsmatöltelék!
2012. nov. 8. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!