Asszonyok! Mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek munka utáni első útja nem haza, hanem a kocsmába vezetne?
Hétköznapi kocsmázgatás nem férne el a házasságunkban. Néha a haverokkal elmenni az megint más. De hogy ez legyen a napi rutin része...nekem ez enyhén szólva is beteges.
De hát amennyi ember, annyi szokás.
Szerencsére a Páromnak sem kedve, sem ideje nem lenne ilyesmihez.
24N
Kérdező eltűnt, mint szürke szamár a ködben. A férj mit csinál a kocsmában? Mit értünk kocsma alatt? (van, aki a pub-ot is annak hívja)
Beül beszélgetni, vagy keményen iszik?
Ha csak beül és vagy nem iszik alkoholt, vagy csak egy sört, akkor nem sok különbség van eközött és aközött, hogy valaki egy kávézóba ül be dumálni.
Megint más a helyzet, ha mattrészegre issza magát napi szinten.
Ha ez első változat van, akkor semmit, hadd beszélgessen egy kicsit.
Ha a második, akkor meg mindegy a helyszín, az alkoholizmust nem támogatom.
Kedves utolsó....
Sok nönek van barátnöje csak hogy...
A nönek kora reggel a gyerekekt ill gyerekeket elrendezni.Oviba iskolába indítás,munkába rohanni.Délután haza.Bevásárlás,háztartás,fözés,jön a gyerek.Tanulni,játszani,Persze jön a férj.Ö fáradt,nincs kedve.Ilyenkor a feleség.Nem barátnözni megy.... :(
Vacsora,fürdetés,estimese,alvás.Ismét mosogatás,pakolás.Ekorra a férj már lazán a laptop elött ül,vagy éppen tvik. :(
Az asszony hulla fáradtan alig várja,hogy lezuhanyozzon és lefeküdjön,mert holnap a nap ismét indul.....
Na...Kiengedni a gözt nem a kocsmában kell!!!!
Ha a férjem elsö útja a kocsmába vezetne akkor már régen rossz lenne és szerintem nem a férjem!! :)
Nem tudom,hogy te családos ember vagy e??
Èn biztosan nem nézném el,hogy a férjem kocsmázzon hétköznap.Hétvégén ö is elmegy a kollégájával horgászni,malacot sütni.Mikor hová,Ha van idö,menjen is!!
De munkanap,gyerekek mellett.Pláne,hogy segítség nélkül vagyunk.Hát NEM!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!