Miért teszi ezt velem a párom? Nem ilyennek ismertem meg.
OK, Kérdező, de számomra az általad a kérdésben leírtak mégis azt mutatják, hogy elsietett dolog volt nálatok a gyerekvállalás, hagyni kellett volna, hogy miután a férjed "kibukkan a habokból" tudja élvezni is 1-2 évig az életet és anyagi biztonságot veled kettesben, foglalkozhasson önmagával, a hobbyjaival... szerintem ez az oka annak, amit most tapasztalsz, hogy az élettörténetében rossz ponton vállalt gyerek pont nem fokozta, hanem csökkentette a motivációit.
(egyébként erre akár nyugodtan rá is kérdezhetsz akkor, ha biztos vagy benne, hogy semmilyen kapott válaszon nem fogsz megsértődni... és ha őszinte a kapcsolatotok, szerintem hosszas gondolkodás után valami olyasmit fogsz hallani, hogy ő még előbb eltöltött volna 1-2 évet azon a jólkeresős helyen, és megvalósította volna ilyen meg olyan álmát...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!