Miért teszi ezt velem a párom? Nem ilyennek ismertem meg.
Szia!
Gondolom már beszéltél a paroddal errol, de meg kellene értetni vele, hogy most nem mehet csak a sajat feje utan, egy munkahelyen kompromisszumokat kell kötni, ráadásul most az lenne a lenyeg, hogy tartalekot képezzetek nem az, hogy feléljetek mindent.
Ha azt nem képes megérteni és bizonyítani, akkor sajnos jobb, ha egy időre elküldöd.
Van olyan, hogy egy munkahely elviselhetetlen, de ha jól értem most az igenyeibol kellene lentebb adni...
Sok sikert!
Első! Nem szabtam meg neki, hogy mit csináljon. Közös döntés volt, folyton panaszkodott arra a munkahelyére, többször is felmondott, de mindig visszatáncolt. Bocs, ha ezt nem bírtam nézni. Nemcsak a saját érdekeimet néztem, hanem azt is, hogy neki mi a jó, hiszen ott idegileg kikészült.
Második: természetesen megbeszéltük. És pont az a bajom, hogy nem kéne az igényeiből leadni, mivel olyan munkákat kapott, amiket eddig is végzett. A munkabére meg csak amiatt lett kevesebb, mert kevesebbet is dolgozott. Az előző munkahelyén többet keresett, viszont havi 300 órákat dolgozott, vagyis órabérben nagyon keveset kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!