Nem szeretem magam mert egy ilyennek vagyok a lánya?
Figyelt kérdés
az apámnak nem kellettem ami mondjuk nem is baj.Részeges,igénytelen munkanélküli,
ember akitől ha csak rá gondolok kiráz a hideg.Sokszor mintha őt látnám a tükörbe.Ránézek a kezemre és arra gondolok hogy ez az ő keze.Amikor anyu dühös mindig azt mondja hogy olyan vagy mint az apád.Olyan rossz.Néha ha meglátok egy 40 körüli férfit arra gondolok hogy miért nem ő az apám. Szégyenlem...Úgyérzem hogy anyuék családjába miatta nem szeretnek mert tudják hogy ki az apám.
és ezt főleg a mamám érezteti velem. Most is sírok de nem azért mert az apám nem törődik velem hanem mert ő az apám.Én vajon miért nem kaptam egy jó apát?:(
2012. júl. 14. 20:53
2/19 anonim válasza:
Nagyon rossz lehet azt érezni, hogy anyukád családjában az apád miatt nem szeretnek. Ezen nem tudsz változtatni. De magaddal szemben ne légy igazságtalan. Te nem tehetsz arról, ki az apád- Légy önmagad, döntsd el, milyen szeretnél lenni és tegyél meg mindent a kitűzött cél elérésében. Hidd el, nagyon sok öröm vár még rád.
2012. júl. 14. 20:54
3/19 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2012. júl. 14. 20:54
4/19 A kérdező kommentje:
de az ő vére van bennem,és ettől csak még rosszabbul vagyok :(
2012. júl. 14. 20:56
5/19 anonim válasza:
Te még a szerencsésebbek között vagy, akinek nem tette tönkre minden napját egy alkoholista, erőszakos apa, akinek nem kellett folyton attól rettegnie, mikor adja el a házat a feje fölül, és akinek nem kellett tizennyolc ébes korában egy kollégiumba menekülnie. Ez volt a zelső alkalom, hogy távol kerülhettem tőle, és ki is használtam. Örülj, mert normális családban nőhettél fel. Azt, hogy nem szeretnek talán csak beképzeled, próbálj velük úgy viselkedni, hogy kifejezd a hálád, amiért hozzájuk tartozol. Amikor az ember dühös, sok mindent mond, amit nem gondol komolyan. A vér egy dolog, egy egészen más a neveltetés. Mutasd ki anyukádék felé, milyen fontosak neked! Mondd el nekik, amit érzel, ülj le velük beszélgetni erről, utána könnyebb lesz ;)
2012. júl. 14. 20:57
6/19 anonim válasza:
Ne sírj:(! Ha ilyen az apukád az sajnálatos dolog!! Az anyukáddal milyen a kapcsolatod? Esetleg ti ketten nem tudnátok összefogni? Bár, ha ő is ilyeneket mondd... Esetleg nyárra elmehetnél rokonhoz, addig is felengedhetnél!
2012. júl. 14. 20:58
7/19 anonim válasza:
Ne aggódj, lesz ez jobb is, pár év, és független leszel tőlük. Addig fogadd el a helyzeted, más kiút nincs.
Anyukád szeret, csak csalódott apádban, s lehet, van, ami rá emlékezteti benned. De ez nem lesz a viselkedésed, mert ott előtted a rossz példa.
Mindenki jó valamire, apád arra, hogy te véletlen se legyél olyan, mint ő, és majdani párod igényes, kedves, józan ember legyen.
2012. júl. 14. 20:59
8/19 A kérdező kommentje:
nincs kihez menjek,mert mindenkinek megvan a saját családja.
Erősen apakomplexusos is vagyok sajnos:(
2012. júl. 14. 21:04
9/19 anonim válasza:
Nem menekülni kell, hanem leülnöd és megbeszélned a dolgokat édesanyáddal. Most kapcsold ki a gépet, és KIfELÉ! Tisztázzátok a dolgokat, utána jobb lesz, hidd el :)
2012. júl. 14. 21:05
10/19 A kérdező kommentje:
a kinézetem is utálom mert teljesen úgy nézek ki mint ő.Ezért önbizalom hiányom is van amit próbálok takarni de nehezen megy mert amúgy is érzékeny vagyok és sokat is sírok.Annyira jó lenne ha lenne igazi apukám nem ő. :( Nagyon rossz ez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!