Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem a legjobb barátnő...

Nem szeretem a legjobb barátnőm anyát mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátnőm anyát utálom. Amikor megyek hozzájuk Nem szívesen megyek.

De a barátnőm nem veszi észre.Amikor oda megyek mondjuk egy hétre miatta nem érzem jól magam. Már nincs kedvem menni oda. De a barátnőmet meg nem akarom megsérteni! Mert vele szeretek lógni. De ha én nem megyek akkor ő se jön nálunk. Amikor ott vagyok már alig várom, hogy jöjjek haza. A barátnőm nagyon sértődős típus tehát az kizárt, hogy megmondjam neki mit gondolok az anyjáról. Az apja a barátnőmnek normális ő elmegy. De az anya. Mit tegyek??

2012. júl. 13. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:

anyja

Igyál sört mielőtt a barátnődhöz mész.

2012. júl. 13. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
miért milyen az anyja?
2012. júl. 13. 18:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát olyan dolgokat csinál és mond ami furcsa. Pl: Pont akkor takarították a házat amikor ott voltam és nekem is segíteni kellet. Meg nem bír normális választ adni csak hogy pl. Add már ide de nagyon csúnya hangon. :(
2012. júl. 13. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Pl ha én lemegyek egy hétre a barátnőmhöz (amúgy nem szoktam, mindenkinek megvan a saját otthona) akkor szerintem az evidens, hogy besegítek ebbe-abba, nem csak lesek egy hétig ott.

Nem a te anyukád, nem neked kell szeretned.

2012. júl. 13. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
ha én nem megyek akkor ő se jön nálunk ?
2012. júl. 13. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:

ő se jön hozzájuk

tájszólás

nem ez a lényeg

Mondd meg a barátnődnek, hogy nem bírod az anyját, viszont őt szereted. Ha a legjobb barátnőd, meg kell tudnotok beszélni ilyen dolgokat.

2012. júl. 13. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzet nekem is volt.

Egyik barátnőm anyja lehordott minden k*rvának, meg szerinte én vittem a lányát a rosszba. Csak nem vette figyelembe, hogy én kitűnő tanuló voltam, a lánya minden évben pótvizsgázott. Az ő lánya már akkor túl volt 3 pasin, amikor én az első csókot kaptam, stb. (persze a lányának volt kitől tanulni, anyuci minden este mást cipelt a lakásba)

De én voltam a "nagy nő", aki mindennek az oka volt...

Sosem mondtam meg barátnőmnek, hogy rühellem ezek miatt az anyját, de mindig kihúztam magam az alól, hogy akkor ott legyek, amikor otthon van.

Szerintem menj akkor kevesebb időre hozzájuk,annyit kibírsz, te meg hívd több időre. Vagy ha azt mondanád, hogy téged nem engednek el, jöjjön ő? Miért nem találkoztok akkor máshol? (park, fagyizó, stb)

2012. júl. 14. 00:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. júl. 14. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!