Mit tegyek, hogy a párom volt felesége leszálljon rólam?
Akkor kezdődött a barátommal a kapcsolatom,amikor még "boldog házasságban" élt.Hónapokig nem is történt köztünk semmi,csak gyakran találkozgattunk,eljárunk ide-oda,sokat beszélgettünk.Utána több lett köztünk és viszonyom lett vele,sokáig titokban együtt voltunk.Ő döntött úgy,hogy elhagyja a feleségét,én ebbe nem szóltam bele.
A volt felesége engem hibáztat,mert tönkrement az élete.Undorító pletykákat próbált rólam terjeszteni,gyűlölködő leveleket tesz névtelenül a postaládánkba és ehhez hasonló dolgokat csinál.Már elegem van belőle.
Ha boldogtalan, el lehet válni, sok férfi kényelmi szempontból nem teszi ezt, azért ezt Te mint pasi, nyilván nem fogod elismerni.
Persze, lehet azzal jönni, hogy rossz házasság, stb., de akkor már lépni kellett volna, és tiszta lappal indítani egy másik nővel. Mit lát az ex feleség? Nyilván azt, hogy beleromboltak a házasságba, ezzel elvéve azt a kis pluszt, hogy esetleg javítsanak a dolgokon és helyre tegyék azokat. Én csak megkérdeztem, hogy fordított esetben benne fel sem merülne, hogy esetleg az új nő rondított bele? Dehogynem.. Magának hazudik az, aki ezt nem így látja.
Vagy az én értékrendemmel van a probléma, vagy tényleg nem túl szép dolog házas emberrel kapcsolatot kezdeni. A válást meg lehet várni nyugodtan. Legalább is nekem ez lenne a kézenfekvő, tehát hogy új lappal induljunk a dolognak. A pasi kényelmes volt ebben a helyzetben, egyik kapcsolatból ki, a másikba bele, ez sem megoldás. Szerintem.
"Egy férfi, ha odáig van a feleségéért, nem fog szétrobbantani egy házasságot. Ott valami nem volt rendben."
Azért ne vegyük szentírásnak a kérdező minden szavát. Könnyen meglehet, hogy ő kínálgatta magát a férfinak, aki vérszemet kapott -hülye lenne a könnyen kapható kalandot kihagyni- aztán asszony megtudta, hirtelen dühében kidobta és csak ezért van most a kurvinyekkel. Honnan tudhatod, hogy a férfi nem jár vissza a mai napig az exfeleséghez, aki ezért "zaklatja" őket a mai napig?
22,23, örülök, hogy azért vannak, akik osztják a véleményemet. Bár jól lepontoztak a 19-ben, de mint tudjuk, itt igen nagy százalékban férjeiket vérfarkasként védő feleséget, ill. elvált feleségek vannak, sosem fognak egyetérteni azzal, hogy nem lehet kizárólag a 3. felet okolni, mert tönkretette az életüket.
24-es
"Egy férfi, ha odáig van a feleségéért, nem fog szétrobbantani egy házasságot. Ott valami nem volt rendben."
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezt az állítást azzal cáfolod, hogy de a 3. kínálgatta magát..
Lassan már sajnáljuk a férjet, mert az aljas 3. kínálgatta magát, szegény, meg mit tehetett volna, megd*gta.. Aztán kiderült, és szegénynek a 3. miatt tönkrement a házassága, azért így nézni már elég meredek.
A kérdés alapján amúgy sem hiszem, hogy így történt, de mindegy.
óóóó wazze.
"Azért ne vegyük szentírásnak a kérdező minden szavát. Könnyen meglehet, hogy ő kínálgatta magát a férfinak"
ismét megtudtuk, hogy a férfiak nem képesek gondolkodni. ha nőt látnak, muszáj rávetniük magukat, hiába tiltakozik az agyuk, ha a testük automatikusan elindul a nő felé és rámászik.
"aki vérszemet kapott -hülye lenne a könnyen kapható kalandot kihagyni"
becsületes = hülye. szép világot élünk...
kérdező szerintem is megérdemli, de azért ne ő legyen már a főbűnös. az exasszony bosszúja is szerintem mindkettejüknek szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!