Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a párom volt...

Mit tegyek, hogy a párom volt felesége leszálljon rólam?

Figyelt kérdés

Akkor kezdődött a barátommal a kapcsolatom,amikor még "boldog házasságban" élt.Hónapokig nem is történt köztünk semmi,csak gyakran találkozgattunk,eljárunk ide-oda,sokat beszélgettünk.Utána több lett köztünk és viszonyom lett vele,sokáig titokban együtt voltunk.Ő döntött úgy,hogy elhagyja a feleségét,én ebbe nem szóltam bele.

A volt felesége engem hibáztat,mert tönkrement az élete.Undorító pletykákat próbált rólam terjeszteni,gyűlölködő leveleket tesz névtelenül a postaládánkba és ehhez hasonló dolgokat csinál.Már elegem van belőle.

2012. nov. 6. 20:13
1 2 3
 11/30 Quorra ***** válasza:
70%
Tönkretetted a házasságát! Még neked áll feljebb? Szívből kívánom, hogy a te házasságodat is így tegye tönkre, egy hozzádhasonló kis cafka! Nagyon megérdemelnéd!
2012. nov. 6. 21:17
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
Ez adok kapok, dolog ha nem akarsz ilyet minek kavarsz házas emberrel? Persze a szerelem meg minden, de szerintem lehett volna ezt másképp is intézni, amit most kapsz az a megérdemelt büntetésed
2012. nov. 6. 21:20
 13/30 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem a pasit szídjátok?Ő fogadott örök hűséget.Ahová befér egy 3dik az már olyan házasság is.Te meg ne törődj vele,jobban idegesíti ha átnézel rajta.Egyébként ez meg már zaklatás.Közöld vele nem hagyja abba feljelented
2012. nov. 7. 05:30
 14/30 anonim ***** válasza:
32%

#1 meg a többi válaszod:

Nem a kérdezőnek hála. Az a nő akkor is a kérdezőt és a párját zaklatná,ha még a megismerkedésük előtt váltak volna el.

Magába kellene néznie,mit rontott el,hogy a volt férje másnal kereste a boldogságot és úgy tűnik,meg is találta.

2012. nov. 7. 07:12
 15/30 anonim ***** válasza:
66%
Neked mégis hogy esne, ha a férjed elhagyna egy másik nőért? (függetlenül attól, hogy milyen a minősége a házasságnak? Miért lett volna nehéz megvárni, hogy elváljanak??) Te kicsit sem okolnád a nőt, ugye?? Ne legyünk már ennyire mártírok kérlek... Nézz magadba is, bár ahogy elnézem, a szemedben lévő gerendát se látod meg.
2012. nov. 7. 08:15
 16/30 anonim ***** válasza:
57%

Okolni okolja, ha jobban esik neki,a saját felelősségéről elterelve ideig-óráig ezzel a figyelmet. De ezzel nem lesz az exnő kevésbé felelős a történtekért. Ha a házasság alapjában véve szar, ahogy van, miért kell ezért csak és kizárólag a 3.-at hibáztatni? Ahova befér egy harmadik, ott gáz van..

El kell tudni viselni a kudarcot is és nem azt zaklatni, aki csak lehetőséget kínált, nem pedig a kiváltó ok volt.

Itt a legnagyobb ludas a pasi, nem az új pár.

2012. nov. 7. 08:23
 17/30 anonim ***** válasza:
74%

Igazából semmit nem kell tenned. Előbb utóbb feladja, és megbékél a helyzetével. Addig tűrnöd KELL. Ahogy sejtéseim szerint ő is tette annak idején. El tudod képzleni hogy min ment keresztül a volt felesége? Oké hogy ti most boldogok vagytok, neki viszont tönkrement az élete, nagyon kicsi az esélye hogy valaha is fog bízni a férfiakban, és a nőkben nem potenciális ellenséget lát...

Ne azt várd meg hogy leszálljon rólad, mert igazából ha tiszta lenne a lelkiismereted és valóban azt gondolnád hogy ő nem százas, akkor szimplán csak figyelmen kyül hagynád, így viszont szépen lassan beszippant majd a dolog mert tudod hogy ez mind jogos. Az, hogy a végén te ebből hogy jössz ki lelkileg csak attól függ hogy mikor adja fel. Ha sokára akkor a te életed is meg fog romlani mert a bűntudat szépen lassan felemészt majd, de eleinte persze tagadni fogod mert egyszerűbb másra (exfeleség) haragudni mint beismerni hogy ezt tényleg te okoztad. Előbb utóbb mindenkinek megadatik a lehetőség hogy belássa a hibáit, sok szerencsét kívánok hozzá.

2012. nov. 7. 08:29
 18/30 anonim ***** válasza:
31%

Miért a kérdezőt bántjátok? Itt mind elvált anyukák vannak? Esetleg a férjet lehet bántani, hogy nem adta be előbb a válást, mint , hogy új kapcsolatba kezd. Az meg, hogy a férj kifelé kacsingatott a kapcsolatból ugyanúgy az ex-feleség hibája is, nem csak 1 emberen múlik egy házasság, azért meg kéne ismerni a férjet meg az ex-nejét is, hogy tudjuk minek mi volt az oka. Lehet, hogy a nő volt elviselhetetlen, vagy frigid, vagy bármi. Vagy egyszerűen nem illettek össze. Vagy a pasi egy se.ggfej. Sosem lehet tudni.

Én mikor megismertem a párom, már 2 éve elvált volt és egyedül élt, mégis mikor megtudta az ex-feleség, hogy összejöttünk, rólam is elkezdett pletykákat terjeszteni (alkoholista vagyok, pénzért vagyok a párommal ...stb.) Nevetséges, de nem tudsz ellene tenni, egyszerűen ne reagálj semmire, majd megunja.

2012. nov. 7. 08:45
 19/30 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem olyan nevetséges a kívülálló harmadikat okolni, azért mert tönkretett egy házasságot.

Ha a házasság tökéletes lehetne, a feleség mindent megtesz, hogy boldogok legyenek, a pasi mégis bepróbálkozik másnál, akkor tök mindegy, hogy az a 3. mit csinál. Mert ha nem ő, akkor más, az 5. vagy a 10. jelölt adja be, tök mindegy, az a pasi egy jó nagy szemét..

Ha meg nem ilyen beállítottságú a pasi, de megismer valakit, és összejön vele (anélkül, hogy bármelyik különösebben nyomulna, csak megvan a szimpátia), akkor ott volt helye egy 3.-nak. Valami nagyon nem működött jól abban a házasságban. Ha meg el is válik, akkor meg nem is kérdés, hogy úgy érzi így lesz boldogabb, tehát valamiért nagyon nem volt boldog a házasságában. De ezért aligha lehet a kívülállót hibáztatni.

Persze megcsalni nem kellene, mondja ezt egy olyan ember, aki nem volt még 20 éve egy házasságban, ahol nagyon sokat jelent neki a másik, iszonyat nehéz elhagyni azt, akivel a fél életedet leélted, a másik feled, de minden próbálkozás ellenére, évek óta boldogtalan vagy mellette.

Férfiként mondom,ha egy pasi normális, és működik a házassága, tehát boldog benne, akkor nincs az a 3., nincs az a tökéletes, rámenős nő, aki el tudná csábítani, csak tartás kérdése az egész. Hiszen egy normális férfiban felmerül, hogy milyen nő az olyan, aki ennyire rámenősen nyomul egy házas emberre..

A házasságért az a két ember a felelős aki benne van. Felnőtt emberek, döntéseket hoznak. Ha valamelyik úgy dönt, hogy neki belefér egy 3., akkor az csakis az ő felelőssége. Nem egy kívülálló feladata megóvni egy házasságot, hanem a benne lévőké. És ha normálisak, és működik, meg is óvják, senki 3. nem tud ebbe belerondítani.

Bocs, hogy nem a kérdésre reflektáltam, de bosszantott a sok szintén nem a kérdésre vonatkozó komment. És az sem érdekel, ha lepontoznak, ez a véleményem. 10 éve vagyok házas..

28F

2012. nov. 7. 09:37
 20/30 anonim ***** válasza:
30%
Köszi, hogy lepontoztatok, igazatok van, az tök normális, ha összejövök egy elvált emberrel és az ex-feleség terjesztget rólam dolgokat, mert unalmas életét nem tudja mivel színesebbé tenni... Érdekes itt egyes emberek értékrendje.
2012. nov. 7. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!