Megbántottam a barátom. Hogy engesztelhetném ki?
Légy őszinte! Mondd el neki, hogy mi történt és legfőképpen, hogy miért érdekel az exed! De ne kamuzz, mert ha rájön csak rontassz a helyzeten!
Az elszólást feszegető vagyok. :)
Bocs, de lemaradtam: most azzal bántottad meg a párodat, hogy nincsenek millióid, vagy azzal, hogy nem a büfésnél akarod az összes pénzedet elkölteni? Esetleg ő jóban van a büféssel, és haragszik rád, mert nem hoztál neki nyereséget? (mást nem tudok elképzelni, ami miatt a pénzednek ehhez köze lenne)
Amúgy: ha az én exem a páromról érdeklődne, én úgy gondolnám, hogy még mindig akar tőlem valamit...
Na, látom valamit nagyon félreérthetően írtam.
Tehát, a büfés emberkével nem találkoztam már 2 napja. Ő "robbantotta" ik a veszekedést. Régen jóba voltunk, ezért tudja a telefonszámomat. Valószínűleg nem kedvességből hívott fel azzal, hogy az exemnek barátnője van. Örülök neki, legyen boldog. Szóval, már nem vagyunk annyira jóban a büféssel, hogy a zsebpénzemet nála költsem el. Ezért sem járok oda hozzájuk. Eddig is csak a mostani párom miatt jártunk oda, mert szeretett ott sörözni. Megfogadta, hogy most egy ideig nem iszik, tehát nem megyünk oda le közösen. De hagyjuk a büfést:D
Nekem is rosszul esne, én is ugyanezt gondolnám. Tudja hogy őt szeretem, ő a mindenem, egyszerűen csináltam egy butaságot, elkövettem egy hibát ami miatt megsértődött. Persze jogosan.
Mondd el neki az igazat! Úgy, ahogy ide leírtad! Mondd el neki, hogy téged nem érdekel az exed! Hiszen már nem vele vagy! Mondd neki, hogy sajnálod, ha ez bántja!
Én ezt mondanám neki: Szerinted érdeklődnék egy hülye k.öcsög után, ha itt van nekem a legjobb pasi a világon? Ha erre sem enged fel, akkor nem tudom! :)
Sok sikert!
Értem! Szerintem mondd el ezt a párodnak, és persze azt is, hogy éppen azért nem mentél el személyesen beszélgetni a büféssel (ezután tényleg hagyjuk :D), mert nem érdekel az exed, nem vagy kíváncsi rá, hogy kivel jár éppen - azért vagy a mostani pároddal, mert vele akarsz lenni, nem igaz?
A lényeg, ne emeld fel a hangod akkor se, ha a párod láthatóan nem akarja elsőre megérteni (a srácok is szeretnek duzzogni, még ha nem is ismerik be).
Szia!
Főzz neki valami finomat, vagy menjetek el kettesben valahova és mondd el neki 1xűen, hogy abszolút nem érdekel az exed, csak a büfés valamit nagyon akart mondani és ez volt az...
De én a helyedben nem igazán csinálnék ebből ügyet. Nem kell érdeklődni az exed felől, és akkor no problem. Ne hari, de ezt te szúrtad el.
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a tanácsokat. Tegnap olyan 8 óra körül ideért. Amikor belépett az ajtón, a nyakába ugrottam, és elmondtam neki, hogy mennyire szeretem. Elnézést kértem, amiért megbántottam, nem volt szándékos. Nem úgy nézett ki mint aki örül hogy velem lehet. Rákérdeztem mi a baj, üljünk le beszéljük meg. Elmondta, hogy nagyon fél attól, hogy visszamegyek a volt barátomhoz. Megnyugtattam, hogy ez nem fog megtörténni.És hogy ebben azért vagyok 1000%ig biztos, mert a volt barátom annyira megalázott, és átvert, hogy úgyse hinném el neki még azt sem amit kérdez. És mondtam neki, hogy nem akarok a múlttal foglalkozni, hanem csak a jövővel, és vele képzelem el, hogy közösen fogunk élni, esküvő lesz stb. És csak azért érdeklődtem az ex felől, mert féltem, hogy esetleg kavar nekünk és miatta veszítem el őt (Sajnos 3 hónapja már kavart nekem). Megértette, felfogta. Azt mondta jó hogy elmondtam, miket csinált velem az ex (meglopott, megütött, megcsalt és hazugságokat terjesztett rólam), és hogy megnyugtattam hogy őt szeretem. Jövőhétre lefoglal egy nyaralót valami ismerősétől,és elmegyünk néhány napra. Így legalább kettesben leszünk, egymással foglalkozunk majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!