Megbántottam a barátom. Hogy engesztelhetném ki?
Figyelt kérdés
Tegnap egyik ffi ismerősöm felhívott, hogy ha hazaérek találkozzunk (Ez a ffi egy falatozó tulajdonosa, oda hívott le.). Mondtam hogy nem tudom mikor érek haza. Mondja el mit akar mondani. Annyit mondott hogy a volt barátomról van szó. Majd a többit személyesen. És lerakta. Visszahívtam, és kifaggattam hogy mégis mi történt a volt barátommal. Elmondta, hogy látták egy csajszival kézen fogva. Kérdezgettem, milyen a lány, ismeri-e stb. Mondta, hogy nem. Elköszöntem és leraktam a telefont. Személyesen nem találkoztunk sem tegnap sem ma. (Nem vagyunk annyira jóba hogy a pénzem náluk költsem el.) Szóval a szerelmem megtudta hogy a páromról érdeklődtem, és megsértődött. Persze, tudom hogy jogosan, csak azért érdeklődtem az exem felől, mert régebben próbált kavarni nekem, és féltem hogy most is erről van szó.2009. aug. 12. 18:22
1/30 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, Te kavarsz!
(Nem vagyunk annyira jóba hogy a pénzem náluk költsem el.)
....Hmm........Ehhez képest igen furcsa, hogy tudja a privát számodat!!!!!!!!!!!!
2/30 A kérdező kommentje:
Régen jóban voltunk, ezért tudja a számom. De ha nem a kérdésre válaszolsz, ne is írj semmit.
2009. aug. 12. 18:29
3/30 anonim válasza:
mondd el neki, mi volt valójában. Ha nem érti meg, gyökér.
4/30 A kérdező kommentje:
Egyébként meg azért nem akarok vele túl jóba lenni mert ő hívta fel a páromat és mondta el neki ezeket. Persze nem várhatom el tőle, hogy hazudjon, mert megtörtént és ezért vállalnom kell a felelősséget.
2009. aug. 12. 18:31
5/30 A kérdező kommentje:
És persze nem vagyok milliomos, hogy nála szórjam el a pénzem.
És a barátságot meg az üzletet nem szabad összekeverni!
Mondtam neki, ő is tud mindenről de azt hiszi még mindig akarok valamit az exemtől. Ha így lenne, nem a mostani párommal lennék.
2009. aug. 12. 18:32
6/30 anonim válasza:
Mi a f_sz köze van mindehez a büfésnek?!?!?!?!?!
7/30 A kérdező kommentje:
Igazából semmi. (Ha bunkó akarnék lenni őt okolnám, de nem ő a hibás, mert én voltam a paraszt. Mondhattam volna azt, hogyha az exemről van szó, ne mondja el mert nem érdekel.)
2009. aug. 12. 18:37
8/30 anonim válasza:
Hát mint fiúként lenne egy tippen hogyan engeszteld ki:P
9/30 A kérdező kommentje:
Itt valami szóbeli kiengesztelésre gondoltam. Ezzel sajnos annyira a lelkébe tiportam, itt egy "rádmászok és szexeljünk" dolog nem megoldás. :(
2009. aug. 12. 18:49
10/30 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem, miért jössz folyton ezzel a "nem vagyok milliomos, nem szórhatom el nála a pénzemet" dumával?!?!?!?! Te most hülye-e vagy?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!