Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántottam a barátomat, mivel engesztelhetném ki?
Tegnap elmondtam neki h még nem volt hüvelyi orgazmusom szextől és ezzel nagyon megbántottam, mert mindig azt hazudtam neki h elmentem szex közben. Mivel engesztelhetném ki és felejtethetném el vele a dolgot??
Normális válaszokat kérlek!! Ez nekem fontos, csak egyetlen tippem sincs :(
Idővel. Nincs semmi amivel ez menthető lenne (nekem egy sem jut eszembe) de sokáig nem fogja bírni, mert a teljesítménykényszer piszkálja majd a csőrét. Természetesen kérj bocsánatot amiért hazudtál, valami bullshittel hogy csak nem akartad hogy rosszul essen neki, és legyél nyitott a további próbálkozásokra.
Sok sikert!
28/F
ui: Legyél kommunikatív. Ha jól csinálja azt jelezd neki. Ha rosszul, akkor ne azt hangsúlyozd, azt mondd inkább hogy min és hogyan változtasson. DE SEMMIKÉPP NE HAZUDJ! Úgy csak a rosszat tanulja majd meg.
Többször mondom neki h szeretem, és ő is nagyon szeret engem csak most ez nagyon rosszul esett neki. Beszéltünk már erről, és azt mondta soha többet nem akar róla beszélni, elakarja felejteni, és én be akarom bizonyítani neki h bízhat bennem, soha többet nem fogok hazudni.. erre a válasz "remélem"
Igen, csiklói volt már. És a szex is oltári... nagyon élvezem csak egyszerűen nem jutok el arra a pontra, és inkább színlelem mert ha túl sokáig csináljuk akkor már egy kicsit fáj... meg el is fáradunk....
köszi a válaszokat
akkor mond meg neki h csiklós volt.
Én is így vagyok.. a barátommal annyira jó a sex le se feküdnék mással, de nekem is egyszer volt eddig hüvelyi már pedig már 10 hónapja együtt vagyunk.
Ahhoz hogy el tudj menni nyugi kell, és az h kettesbe legyetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!