Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántottam a barátom. Hogy...

Megbántottam a barátom. Hogy engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés
Tegnap egyik ffi ismerősöm felhívott, hogy ha hazaérek találkozzunk (Ez a ffi egy falatozó tulajdonosa, oda hívott le.). Mondtam hogy nem tudom mikor érek haza. Mondja el mit akar mondani. Annyit mondott hogy a volt barátomról van szó. Majd a többit személyesen. És lerakta. Visszahívtam, és kifaggattam hogy mégis mi történt a volt barátommal. Elmondta, hogy látták egy csajszival kézen fogva. Kérdezgettem, milyen a lány, ismeri-e stb. Mondta, hogy nem. Elköszöntem és leraktam a telefont. Személyesen nem találkoztunk sem tegnap sem ma. (Nem vagyunk annyira jóba hogy a pénzem náluk költsem el.) Szóval a szerelmem megtudta hogy a páromról érdeklődtem, és megsértődött. Persze, tudom hogy jogosan, csak azért érdeklődtem az exem felől, mert régebben próbált kavarni nekem, és féltem hogy most is erről van szó.
2009. aug. 12. 18:22
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Mi az hogy folyton?!:D

Igaz, hülyeséget csináltam, de nem vagyok hülye.

2009. aug. 12. 18:53
 12/30 Kankalin ***** válasza:
65%
"Szóval a szerelmem megtudta hogy a páromról érdeklődtem" - idézet TŐLED! Tehát miről beszélünk?
2009. aug. 12. 19:02
 13/30 A kérdező kommentje:
De mi köze ennek ahhoz, amit az előtted lévő írt?
2009. aug. 12. 19:05
 14/30 anonim ***** válasza:
97%
Ezt kérezem én is, immáron harmagyjára; -Mi a frászról beszélgetünk?!?!?!
2009. aug. 12. 19:06
 15/30 A kérdező kommentje:
A volt páromról érdeklődtem. Csak kimaradt a "volt" szó.
2009. aug. 12. 19:06
 16/30 A kérdező kommentje:

Tehát: a mostani páromat azzal bántottam meg, hogy az exemről érdeklődtem!

De a szövegkörnyezetből kiderül. :)

2009. aug. 12. 19:07
 17/30 anonim ***** válasza:
79%

Jó, de hogy jön ide a büfés arc és miért vannak frusztrációid vele kapcsolatban, amiért nem nála költöd el a nemlétező millióidat, akivel nem vagy egyáltalán olyan jóban, de azért tudja a számodat és a volt párodról akar veled pletyizni négyszemközt......!!!!!!?????????!!!!!!!!

ÁÁÁÁRRRGGGGHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Sose értettem a buta nőket.............kiszálltam!!!!!

2009. aug. 12. 19:09
 18/30 Kankalin ***** válasza:
50%
Kiderül, de érdekes elszólás... :)
2009. aug. 12. 19:10
 19/30 A kérdező kommentje:

A kommentekre reagáltam.

Azért írtam kiegészítésként hogy nem járunk már oda a büféshez, mert nehogy valaki azzal támadjon le, hogy tényleg az exem érdekel. Egyszerűen telefonon mondott valamit, ami idegesített, hogy miért hív fel, amúgy nem szokott.

Ha nem olvasod végig a kommenteket, attól nem én vagyok a buta. És az a kérdésem, hogy hogyan engeszteljem ki a mostani páromat.

2009. aug. 12. 19:12
 20/30 A kérdező kommentje:
Húha kihagytam egy szót, a pokolra ujtok. Ejnye-bejnye :-)))
2009. aug. 12. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!