Kijelentette a barátom, hogy nem mondja hogy tudja hogy velem marad örökre, mert nem biztos! Nem tudhatjuk mit hoz a holnap! DE fél éve eljegyzett! Ti mit tennétek?
Persze megígértetni és betartatni senkivel sem lehet hogy "örökre együtt". Én 3 éve vagyok együtt a párommal. Most készülünk közösen házat venni. Az én fejembe nem fordul meg hogy mi lesz ha nem leszünk együtt és az sem hogy holnap már nem Ő fog kelleni. Tervezzük a jövőnket, ha sikerül a ház közösen felújígatjuk, tervezzük a babát, a kertet mindent. Szerintem benne sem merül fel, hogy ki tudja hogy holnap együtt leszünk-e még.
De ez is lehet beállítottság kérdése.
És lehet hogy 1-2 vagy akár 10 év múlva valami miatt nem leszünk együtt, de az van előttünk hogy együtt szeretnénk lenni. Ez most nem fér el a jövőképünkben.
Persze,hogy felelősséggel nem lehet olyat ígérni,hogy örökké.De,ha még most sem,akkor mikor????
Nem véletlenül mondta amit mondott,valamire fel akar készíteni.
Szerintem ülj le a pároddal,és beszélgess el vele komolyan.Kérdezd meg tőle őszintén és egyenesen,hogy megváltoztak-e az érzései feléd,hogy biztos-e benne még,hogy feleségül szeretne venni,és veled tervezi-e a jövőjét?Tőled szeretné-e a majdani gyerekeit,veled képzeli-e el a családját?Mert egy eljegyzés erről szól,ELJEGYEZ feleségül kér.Ez pedig azt jelenti,hogy veled tervezi leélni az életét,téged akar a gyerekei anyjának...stb....
Szóval szerintem ne hagyd magad becsapni ködösíteni,mondja meg őszintén ha már nem úgy gondolja nem úgy érez mint amikor eljegyzett.Jobb ha most alakul úgy,mint egy válás.
Az,hogy ha nem akarsz róla tudomást venni amit mondott,hanem elbagatelizálod,vagy női praktikákkal akarod megváltoztatnia dolgokat szerintem semmit nem ér.
Nem véletlenül mondta amit mondott,hogy nem akar becsapni.És a férfiak el vannak egy langyos semmilyen kapcsolatban is sokáig ha kényelmes,egészen addig amíg nem találnak jobbat és akkor lépnek.
Szóval szerintem csak őszintén.
nekem van erről egy véleményem. szóval, amelyik pasi azt mondja, hogy örökké veled marad, és örökké szeretni fog, az papucs. az örökké az bizony nagyon hosszú idő, és nem ígérhet olyat, amit lehet, hogy nem tud betartani. az élet ebből áll. volt egy válaszoló, az nagyon okos volt, hogy ne azt kérd, hogy ígérje meg, hanem hogy jelenleg eltudná-e képzelni.
ha nyomaszt, akkor beszéljétek meg, de ne akard, hogy azt mondja, amit te akarsz hallani. az nem lesz jó.
és boldog együttlétet nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!