Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kijelentette a barátom, hogy...

Kijelentette a barátom, hogy nem mondja hogy tudja hogy velem marad örökre, mert nem biztos! Nem tudhatjuk mit hoz a holnap! DE fél éve eljegyzett! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
akkor már esküvő se legyen,mert nem biztos?Most kicsit kivagyok!tudom hogy őszinte volt és tisztelnem kéne érte,de fáj:-(
2009. aug. 12. 16:18
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
köszönöm!igazad van,megpróbálok nyugodt maradni,és elhinni hogy nem akart roszat!Nem én erőszakoltam ki az eljegyzést!
2009. aug. 12. 16:45
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
Túlságosan a realitáshoz kötött a párod. Kérdezd meg, hogy a jelenlegi helyzetben, szeretne-e örökké veled lenni? Nem kell megígérnie, hogy így marad, de a jelenlegi érzéseit tisztázza vele. S ez szerintem bőven elég.
2009. aug. 12. 16:47
 13/27 anonim ***** válasza:
58%
Így van kedves utolsó, nem kell bolhából elefántot csinálni, kimondta hát kimondta, de éppen te is kimondhattad volna, tuti hogy ő nem akadt volna fenn ezen. Minden pár életében megvannak ezek a dolgok, csak nem beszélnek róla. Az esküvőre koncentrálj, a jelenlegi szerelmetekre, arra amit eddig együtt közösen elértetek, a boldogsága. Ha haza ér és nem kezdi el ezt mondani, hajts fejet, és hagyd a francba az egészet, szerintem nincs szüksége veszekedésre, mert lehet ebből az bomlana ki. Inkább várd valami finom vacsorával, kényeztesd, és tudasd vele, hogy igenis szereted és mellette vagy, irány az ágy békülős szex és minden happy :)
2009. aug. 12. 16:49
 14/27 anonim válasza:
85%
Én erre csak azt tudom mondani,hogy az én párom azt ígérte,hogy "bármi történik is mi örökre együtt maradunk" és én hittem neki.Aztán pár hónap múlva elhagyott egy másik nő miatt.Akkor döntsd el melyik verzió jobb!
2009. aug. 12. 16:52
 15/27 anonim ***** válasza:
78%

Jó... Én meg azt gondolom, hogy a szerelmes ember épp arról ismerhető fel, hogy IMÁDJA a szerelmét és ÖRÖKKÉ vele akar élni!!!

A szerelmes ember repül a boldogságtól és el sem tudja képzelni az életét a szerelme nélkül!

A Kérdező így érez és ezért döbbent meg, hogy a párjának egészen más a véleménye, mert ő racionálisan gondolkodva "nem ígérheti az örök szerelmet"... (Vagyis nem olyan szerelmes, mint a párja!)

Ha valaki már a kapcsolat elején ezt tudja mondani és nincs "elszállva" a szerelemtől, attól mit lehet várni 6-8 év múlva???

2009. aug. 12. 16:59
 16/27 A kérdező kommentje:

igazatok van!/kor ér haza,addig veszek egy forró fürdőt,aztán szexi fehérneműbe bújok ,a kedvencébe:-)

És bebizonyítom neki hogy szeretem!köszönöm!

Nem fog érdekelni mi lesz 10 év múlva tudom hogy most boldog vagyok!

2009. aug. 12. 16:59
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Az én párom el volt szállva a szerelemtől,tényleg a csillagos eget is megkaptam tőle.Azt mondta mindig ilyen nőre vágyott és én vagyok neki az Igazi. Nem sokra rá elhagyott és a blogjában azt írja megtalálta Élete párját.Ehhez kell ám gyomor! Szóval az se jobb,ha lángol,aztán elmúlik és más iránt lángol.Legyen racionális,legyen őszinte,azzal az emberrel lehet tervezni,de aki egyiknap azt mondja imádlak másnap meg másnak, azt csak elhinni jó,de jóval nagyobb a pofára esés.
2009. aug. 12. 17:02
 18/27 anonim ***** válasza:
66%

Jól döntöttél kedves kérdező, örülök, hogy át tudod látni a dolgot, különben is nem ígéretek kellenek egy kapcsolatba, hanem bizonyíték és gyanítom a párod eddig bizonyított, azért vagy még vele. Sok boldogságot.

16:34 és a 16:49-es voltam.

2009. aug. 12. 17:19
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

nem kell ezen ennyire kiborulni. Nálunk is ez volt, csak én ondtam ezt a páromnak. Ő kijelentette, h soha nem fogunk elválni meg örök szerelem, meg hasonlók. Én kicsit raálisabban látom a dolgokat és bár nagyon szeretem, de nem tudom azt mondani neki, h örökké. Persze nem úgy indulok neki, h elválunk, de bármi történhet. Nem tudom mi lesz holnap, mi lesz 1év vagy 10év múlva. Akkor honnan tudhatnám, h mi lesz amikor 80éves leszek? Ez csak a 16éves kiscsajoknál divat, akiket annyira elvakít a szerelem, h az első pasinak azt mondják, h örökké szeretni fogják és örökké együtt maradnak... Aztán egy hónap múlva, már másnak mondják ugyanezt.

Ne az számítson mi lesz pár év múlva, az érdekeljen, h most mi van!

2009. aug. 12. 17:25
 20/27 anonim ***** válasza:
70%
Azt hiszem tapasztaltnak mondhatom magamat három házassággal /de együttéléssel soha/ a hátam mögött. Nekem az az érzésem,hogy az eljegyzésig még volt benne lendület. Ez megvolt és most egy bizonyos várakozási időre rendezkedett be. Ebben az állapotban sokáig el lehet lavírozni, amivel feltehetően élni is fog. Azt tanácsolnám, hogy most ne kérdezőködj, ne érdeklődj a jövő iránt, hanem várd meg, amíg /újra/ ő lép, most már az esküvő felé. Addig próbálj meg ne feltételezni semmi negatívat, ne kutakodj a hátsó gondolatokban, hanem várj és szeresd szerelemmel és türelemmel. A következő lépés csakis tőle függ, mert az ő kezében van a kormánybot. Jó hajózást!
2009. aug. 12. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!