Én reagálom túl?
1: nem viszi le a szemetet
2: képes elnézni h egész nap alig eszem, de nem kedveskedne annyival h legalább hozzon 2 kiflit a ki boltból reggel.
3: van h beszélek vele és ő tv-ik közben és már nem figyel arra amit kérdezek
4: este mikor haza jön, ad puszit a kicsinek, játzsik vele de megint csak bele merül a tv- ésbe észre sem veszi h a kicsi már nem figyel a kezében lévő tárgyra mással játszik de ő még rázza neki
5: 12 órákat dolgozik naponta, semmit nincs itthon - nekem nagyon hiányzik - mikor meegkérem jöjjön el téppénzre 2-3 napra h együtt lehessen a család azt mondja h nem akar játszani az állásával ezért nem jön el.
Ez sokaknál van így vagy csak én érzem h ennyit már nem bír egy nő a gyereknevelés és szokásos háztartás vezetésen mellett?!
Nem olvastam végig a kommenteket! Biztosan épületesek!
Igen, túlreagálod!
Mi az hogy képes elnézni, hogy egész nap nem eszel? Bakker nehogy az ő feladata legyen téged etetni! Ha éhes vagy egyél! Nem is értem! Ha viszket a se..em, akkor megvakarom, nem arra várok, hogy valaki észrevegye!
Ugyan áruld már el, hogy mi a frászért nincs időd neked semmire? Csak mert gyereked van? Tudod másoknak is van! És mindenki megoldja ezt...
A munkakérdésben is igaza van! Meg kell becsülni a mai világban, hogy egyáltalán dolgozhatsz! Örülj neki, hogy téged még nem vágtak pi..án, mert elmentél gyedre!
A nem foglalkkozik veletek témakört pedig neked kell tudni, hogy ez is olyan-e amit így felfújsz, mint az előbbieket, vagy tényleg sz.rik rátok! Mondjuk, ha ilyen hisztis vagy én is lesz.rnálak!
a szemetet meg vidd le te! Lehet neki is jól esne,ha nem az várná otthon, hogy megjöttél, itt a szemét vidd le!
Ne kapkodd fel a gyereket mindenre, mert tényleg arra kondicionálod, hogy senki mással ne legyen el.
Babaprogramokra miért nem mentek el? Bevásárolni meg lehet hordozókendővel is, maximum a karton vizet nem te veszed meg.
Unokatesóm három évvel előttem szült. Mindenre volt ideje, a gyereket is ellátta. Amikor terhes lettem, átmentem hozzá, hogy akkor jöhet a kiképzés, én is így szeretném csinálni. Sikerült is. Az első egy hónap kemény volt, nem tudtam mikor miért sír, mit csináljak.
Aztán rájöttem, hogy mikor sír ténylegesen és mikor műsírás. Akkor nem vettem fel.
Most másfél éves, rettentő jól eljátszik egyedül. Sokat vittem közösségbe, azonnal megy barátkozni akár felnőtthöz, akár korabelihez.
Írd le a napirendedet, mert valami nagyon nem stimmel az időbeosztásoddal - hátha tudunk segíteni, hol csúszol el.
Hmm érdekes vélemények vannak itt és elég nagy vitát robbantott ki a kérdés. :)
Én nem mondom,hogy a kedves kérdezőnek 100%-ban igaza van és 12 óra munka tényleg fárasztó! Az , hogy a szemetet nem viszi le és az, hogy nem eszel az valóban túlzás. De megértem ,hogy hiányzik az ,hogy többet foglalkozzatok egymással ( mert a leírtak alapján nem viszitek túlzásba ezt). Lehet ő nem is sejti,hogy így érzel,ezért próbáld meg normális hangnemben a tudtára adni. Mellesleg semmi olyan komoly problémát nem írtál ami arra utalna, hogy nem szeret téged, úgy hogy remélem megoldódik ez a helyzet és elmúlik a hiányérzeted. :)
"56-os: A rabszolga alatt a férjet érted,aki 12 órát melózik és este hazaérve egy elégedetlenkedő feleséget talál,aki ráteszi a plusz terheket? Őt én is sajnálom."
Nagyon egyet értek!
Azért az szerintem nem túl nagy kérés kérdés hogy munkába menet előtt vigye le a szemetet.
A kicsivel nem jársz sétálni akkor vehetnél magadnak kaját.
inkább szabadságra hívd ne táppénzre.
Átérzem a helyzeted egy 2 gyerekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!