Én reagálom túl?
1: nem viszi le a szemetet
2: képes elnézni h egész nap alig eszem, de nem kedveskedne annyival h legalább hozzon 2 kiflit a ki boltból reggel.
3: van h beszélek vele és ő tv-ik közben és már nem figyel arra amit kérdezek
4: este mikor haza jön, ad puszit a kicsinek, játzsik vele de megint csak bele merül a tv- ésbe észre sem veszi h a kicsi már nem figyel a kezében lévő tárgyra mással játszik de ő még rázza neki
5: 12 órákat dolgozik naponta, semmit nincs itthon - nekem nagyon hiányzik - mikor meegkérem jöjjön el téppénzre 2-3 napra h együtt lehessen a család azt mondja h nem akar játszani az állásával ezért nem jön el.
Ez sokaknál van így vagy csak én érzem h ennyit már nem bír egy nő a gyereknevelés és szokásos háztartás vezetésen mellett?!
Nincs igazad egyáltalán!
Vidd le te a szemetet, 5 percbe telik kábé.
A kiflis dolog érthetetlen, neki kéne bevásárolni, vagy mi?
Felnőtt nőként gondolom el tudsz menni a boltba, miért a férjednek kellene gondoskodni az "etetésedről"?
Azért nézi a TV-t, mert fáradt, és lehet, hogy azért nem reagál, mert hülyeségekkel macerálod.
A táppénzes story a világ legnagyobb baromsága, ez nem a középiskola, ahol kiíratom magam, mert nincs kedvem menni.
Jó, hogy nem teszi meg, én se tenném meg, és senki, akinek van valamennyi esze.
A munkahelyről nem lehet csak úgy otthon maradni, ha otthon maradna, enné az ideget, hogy a lógása miatt hogy mennek a dolgok.
Ő 12 órát dolgozik, értékeld már!
Nem kellene elvárnod, hogy "cukiságokat" irkáljon neked.
Nincs igazad egy cseppet sem, nem hogy ennyit nem bír egy nő, de sokkal többet is kibír!
Amiket tehetsz:
-oszd be jobban az idődet,mert ha egy pár hónapos baba mellett csak fél órád van,akkor valamit rosszul csinálsz
-ne várd el,hogy a férjed kelljen fel éjjel a babához,mivel neki másnap el kell látni a munkáját.Ha hibázik nem lesz mit ennetek.
-alakíts ki életet a férjeden kívül is.Nekem szórakozás volt,hogy eljártunk a szintén babás barátnőimmel közös programokra.Nem vártam a férjemtől,hogy ő szórakoztasson.
-amikor a férjednek is szabadnapja van,bízd rá pár órára a nagyszülőre a babát és menjetek el moziba vagy csak zárjátok be a lakás ajtaját és legyetek kettesben
-ez most nem az az időszak,ami az udvarlásról szól.12 óra meló mellett ne várd,hogy a tenyerén hordoz és ne várd,hogy ellógjon bármikor is.Felelősségteljes apa nem kockáztatja az állását pár napért.
Sajnálom,hogy ezeket el kell magyarázni és nem tudod magadtól.
Azt hiszem kicst meg kell védenem a kérdezőt.. Igaz nálunk már nagyobb gyerek van...
Panelban lakunk,van szemétledobó de abba nem fér bele a szemetünk csak akkor ha kisebb zsákot használunk vagy kevesebb a szemetünk.De ez egy pelusos mellett nem célszerű. (Vagy 2 kukát csinálunk,1 pelus 1 normál szemetes.) Igy én is megkérem reggelente a párom hogy vigye le a szemetet,mert heti 2szer nyitva van a szemétledobó kukája/ill kint áll az utcán.A többi napon csak az egyiket teszik ki amibe esténként beleteszik ami mellette van. Igy amikor nem dobjuk le akkor mondom neki hogy vigye le,ez általában hétfő és csüt,mert vasárnap is nyitva van hogy aki akarja az abba teheti,de akkor ugye le se lehet dobni.
2. hu ha a párom kérném hétköznap reggel h hozzon kenyeret... igy is 4kor kel,6ra jár dolgozni...
3. 4 kimerült...sok ám az a 12 óra meló..
5. én is mindig kértem,erre az utobbi fél évben 1 heteket volt beteg.
Nincs az a csecsemő aki mellett 24 órában állni kell.Beteszed hordozóba/babakocsiba,konyha közepére állitod és ha annyira le kell kötni,énekelj neki miközben mosogatsz/főzöl.Pár hónaposan még el sem mászik a babakocsiból.
Viszed sétálni miből tart levinni a szemetet?
A párod férfi,nem tud mit kezdeni egy csecsemővel,majd ha már tud járni,mászni,akkor jobban fog tudni vele játszani,most még te se tudsz igazán.
A táppénzes dologra inkább nem is reagálok,szépet nem tudnék
De ne hívd táppénzre!!!!
Ez nem játék, ki is rúghatják miatta!
Gondolom Te se mehettél üffre-püffre táppénzre, amikor dolgoztál.
Ki fog dolgozni helyette?
Hogy oldják meg a helyettesítést?
Ilyet ne kérj tőle, mert felidegesíted, és jogos lesz a haragja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!