Lefényképeztem apa menyasszonyát, ahogy mással csókolózik, de apa azt hiszi, hogy gépen szerkesztettem a képet és meg is büntetett érte. Mit csináljak?
Szia!
Nem tudsz mit tenni, ha nagy a köd apád szeme előtt.Én egy jó barátommal jártam így.Megtudtam, hogy a párja csalja fűvel-fával(velem is próbálta volna de levertem neki egy pofont),leültettem elmondtam neki,erre ő megsértődött nem beszélt velem 2 évig.2 év után felhívott és bocsánatot kért.
Ha továbbra is le akarod buktatni, egy dolgot felejts el! Az ellenségeskedést!
Soha nem fognak hinni neked, mert azt hiszik az utálat beszél belőled.
Gondolom az apukád azért nem hitt neked a képpel kapcsolatban sem, mondjuk azért elég érdekes a reagálása, de szerintem a fülébe ültetted a bogarat és az is valami.
Egyébként még annyit, már felnőtt nő vagyok, gyerekkoromba elváltak a szüleim, de soha egyik sem kérdőjelezte volna meg a szavahihetőségem, ha egy ilyen képpel állok elő.
Ehhez tudod, hogy te is hozzájárultál!
24.
Apa senkivel sem égette meg a kezét, anya meghalt...
A kérdés mára értelmét vesztette, apa tényleg tud róla...
Aki válaszolt, annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!