Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefényképeztem apa menyasszony...

Lefényképeztem apa menyasszonyát, ahogy mással csókolózik, de apa azt hiszi, hogy gépen szerkesztettem a képet és meg is büntetett érte. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 06:25
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
25%
Üljetek le hárman és mutasd meg a nőnek a képet, mondd meg, hogy melyik napon, hány órakor készült a kép, s ő hol volt abban az időpontban?
2012. nov. 6. 09:14
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ehhez ugye 3 ember kell... a gyerek a feje tetejére állhat, ha az apukát nem foglalkoztatja ez a téma...
2012. nov. 6. 09:22
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Végülis.... Majd ha a nő kiforgatja a hapsit, nézegethet... A gyerek megmondta.
2012. nov. 6. 09:28
 24/40 anonim ***** válasza:
13%
Nézd előző, tudod apuka kizárólagos döntése az, hogy inkább lesz-e 50%-os részvényes egy jócsajnál, mint 100%-os egy ősanyucinál. Aki már megégette a kezét az utóbbival, az valszeg inkább az előbbit választja... csak hát ezt jellemzően a gyerekek nem szokták megérteni, lévén ők még nem égették meg a kezüket egy ilyen ősanyucis kapcsolatban...
2012. nov. 6. 09:41
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudsz mit tenni, ha nagy a köd apád szeme előtt.Én egy jó barátommal jártam így.Megtudtam, hogy a párja csalja fűvel-fával(velem is próbálta volna de levertem neki egy pofont),leültettem elmondtam neki,erre ő megsértődött nem beszélt velem 2 évig.2 év után felhívott és bocsánatot kért.

2012. nov. 6. 09:47
 26/40 anonim ***** válasza:
21%

Ha továbbra is le akarod buktatni, egy dolgot felejts el! Az ellenségeskedést!

Soha nem fognak hinni neked, mert azt hiszik az utálat beszél belőled.

Gondolom az apukád azért nem hitt neked a képpel kapcsolatban sem, mondjuk azért elég érdekes a reagálása, de szerintem a fülébe ültetted a bogarat és az is valami.

2012. nov. 6. 10:23
 27/40 anonim ***** válasza:
19%

Egyébként még annyit, már felnőtt nő vagyok, gyerekkoromba elváltak a szüleim, de soha egyik sem kérdőjelezte volna meg a szavahihetőségem, ha egy ilyen képpel állok elő.

Ehhez tudod, hogy te is hozzájárultál!

2012. nov. 6. 10:25
 28/40 pirospöttyöslabda1 ***** válasza:
Ha a csajjal beszélni akarsz róla, legyen nálad diktafon elrejtve, bár nagy az esélye, hogy a nő tagadni fog, de ha kellőképpen felhúzod és elég buta, akkor lehet mond olyat, ami árulkodó. Vagy amit már előttem is tanácsoltak, hogy videó, vagy személyes lebuktatás. Apukád később hálás lesz szerintem.
2012. nov. 6. 12:16
 29/40 A kérdező kommentje:

24.

Apa senkivel sem égette meg a kezét, anya meghalt...

2012. nov. 6. 14:06
 30/40 A kérdező kommentje:

A kérdés mára értelmét vesztette, apa tényleg tud róla...

Aki válaszolt, annak köszönöm.

2012. nov. 7. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!