Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Kocka" apukák - léteznek?

"Kocka" apukák - léteznek?

Figyelt kérdés
A barátom szerint felnőtt,családos emberek is szoktak számítógépes játékokkal játszani,nem olyan gyerekes szokás ez..25 éves,én 22 és sajnos eltér a véleményünk ezügyben. Ha vannak is ilyen férfiak,kedves feleségek mondjátok meg: jó ez így? Ugyanúgy ellátnak minden családi,párkapcsolati "teendőt" is? Vagy csak bezuttyannak gép elé és játszanak napi 2-3-4 órát? :(
2012. nov. 5. 19:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%

Felnőtt, családos NŐ vagyok, de néha még én is szoktam játszani (nem lövöldözni mondjuk :) ).

Amíg ez tényleg csak egy hobbi, és nem megy a család, párkapcsolat rovására, addig ok. Amúgy az mennyivel jobb, ha az apuka netezik vagy a tévét bámulja?!

2012. nov. 5. 20:24
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

Ismerősöm olyan szenvedélyesen játszott, hogy vállalkozóként rendszeresen elfelejtett elmenni a felvett címekre. A vége: nulla jövedelem, adó- és TB-tartozás, végrehajtás. Sajnos ilyen is van.

Szerintem, ha normális keretek között játszanak, nagyon jó dolog, mert állandó mozgásban tartja az agyat, még akkor is, ha egyes játékokban szűk keretek között. Különben is valahol azt olvastam, hogy amíg egy ember szeret játszani, addig nem fenyegeti a depresszió.

2012. nov. 5. 20:24
 13/26 anonim ***** válasza:
72%

a férjem 31 éves, hazaér a munkából játszik 1- 2 órát és után minden "feladatát " ellátja.... minden második nap főz, mosogat, olvas a gyereknek esti mesét megfürdeti játszik vele és este még velem is foglakozik összebújunk beszélgetünk és egyebek...

Szerintem ebben semmi rossz nincs , mindenkinek ki kell engednie a gőzt, neki ez segít.....

2012. nov. 5. 20:25
 14/26 anonim ***** válasza:
51%

Az én guildomban 2 családos apuka volt. Egyik 29 éves, másik 34.

A 29 nagyon függő volt. Párszor elfelejtette lefektetni a lányát, meg elmenni érte a suliban. Aztán pár napig nem láttuk. Illetve kitapasztaltam a napi rendjét és egy idő után a guildba ment az üzengetés, hogy "vacsi" ekkor vacsiztatni kellett a kicsit. vagy "suli"... stb.

A másik már jobban be tudta osztani az idejét. Főleg munka és szex helyett játszott. Ő jó fej volt. Imádta a gyerekeit. Csak a naponta elcsaládozott időt este bepótolta.

23/L

2012. nov. 5. 20:26
 15/26 anonim ***** válasza:
70%

Megkérdezem tőle skype-on, hogy milyennek tartja magát. :D :D :D

Viccet félre téve: hogyne lenne, mint ahogyan nők is. Szerintem ha ez egy közös hobbi, akkor nincs gond. Mi szeretjük a gépet, filmezünk, netezünk, de együtt. Jó a kapcsolatunk, a gyerekkel is törődünk, de erre is szakítunk időt.

2012. nov. 5. 20:31
 16/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

"A másik már jobban be tudta osztani az idejét. Főleg munka és szex helyett játszott." - az a baj hogy nekem ez totál negatívan jön le,szex helyett játék? munka helyett játék?

2012. nov. 5. 20:36
 17/26 anonim ***** válasza:
57%

34 éves családapaként átlag napi 4-5 órát játszom multiplayer játékot.

A társaim többnyire idősebbek nálam (mostani csapatom: egy 37 éves belga alkesz IT-s, egy 47 éves texasi szerelő és egy 25 éves spanyol diáklány).

2012. nov. 5. 20:46
 18/26 Jégtánc ***** válasza:
56%
Párommal mi is játszunk,pedig már 30 felett vagyunk jóval.Jó pár éve Traviánozunk,de csak olyan mennyiségben ami nem megy a családunk rovására.
2012. nov. 5. 20:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Ti mivel szoktatok játszani? :D
2012. nov. 5. 21:03
 20/26 anonim ***** válasza:
60%
LoL, Lineage 2, Diablo III, főként mmorpg
2012. nov. 5. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!