Apukák, volt már valaki egyedül a lányával nyaralni?
A volt férjem elvinné a lányunkat nyaralni, nem bízok benne, barátnője sincs stb.
Normális ez?
Normális válaszokat várok - olyanoktól akik értik, hogy min megyek keresztül.... :(
Igen, normális. A férjem most jött haza a gyerekkel nyaralásból. Igaz, csak 3 nap volt. És a hab a tortán, hogy az exnejénél volt nyaralni, meglátogatta a másik két gyerekét :)
Ja, a volt férjem is szokta elvinni a másik gyerekem nyaralni. volt, hogy a barátnőjével. Aki nem mellesleg, a gyerek keresztanyja is.
És igen, normális.
Hát nagyon remélem, hogy normális...
igen én ismerem, éppen ezért nem bízok benne. De annyit fenyegetett már, hogy fogalmam sincs, hogy van-e alapja amiket mond. Remélem, hogy szeretni a lányát annyira, hogy nem csinál semmit!
A lányom 11 éves egyébként.
Sértés ide vagy oda... de sajnos történtek már csúnya dolgok a világban.
És kövezzetek meg, de megfordult az én fejemben is... igen
Oké, nem tudom min mész keresztül és azt sem, hogy a férjed mivel fenyegetőzik, de még a feltételezésed is undorító.
neked abból, hogy egy férfinek nincs nője egyenesen az következik, hogy molesztálná a saját lányát egy nyaraláson? Ez még nekem is férfiként inzultáló.
Te egy nagyon buta nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!