Apukák, volt már valaki egyedül a lányával nyaralni?
A volt férjem elvinné a lányunkat nyaralni, nem bízok benne, barátnője sincs stb.
Normális ez?
Normális válaszokat várok - olyanoktól akik értik, hogy min megyek keresztül.... :(
Úristen!!!
Én először nem is gondoltam ilyenre, hogy molesztálástól félsz.
Azt hittem, hogy attól, hogy nem gondozná megfelelően. Esetleg, hogy véletlenül elhagyja, vagy ilyenek.
Meg, hogy még kicsi és azért.
Ez a feltételezés tényleg beteges. Menj el Te is pihenni egyedül egy olyan helyre, ahol van pszichológus.
Tényleg nem vagy normális.
Ha molesztálná akkor nem várná meg a nyaralást, a gyerek panaszkodna már előbb is. Ezt megtette, vagy miből gondolod ezt az undorító feltételezést?
A volt páromnak sincs barátnője mégis rendszeresen elviszi a 9 éves lányunkat, akit imád és tudom, hogy jó kezekben van, maximálisan megbízom benne. Anya vagy, aggódjál, de válogasd meg hogy milyen dolgokon!!
De ő mondott ilyesmit?? Ezzel fenyegetőzött hogy molesztálni fogja a gyereket?? (merthogy ezt írtad kérdező hogy félsz nem váltja e be a fenyegetéseit),
Ha ilyennel fenyegetőzik, nyilván nem ép az illető akkor nem adnám oda.
De pl.nálunk is úgy volt hogy apum meg anyum nem szépen váltak el, nagyon csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez de attól függetlenül természetesen elmehettem faterral bárhova. Akár nyaralni is. Az egy másik dolog hogy hogy éreztem magam vele:) de ez nem tartozik ide.
A párom húga és az apjuk is szoktak elmenni a nyaralóba pár napra. Elvannak, beszélgetnek, apuka horgászik, kiscsaj olvasgat. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Közben hívd naponta a kislányt, hogy jól érzi-e magát, ilyenek, add meg a bizalmat az apjának.
Azért ha tényleg így aggódsz, és úgy érzed van rá jogalapod, tudd meg hova mennek, hogy ha baj van odasiethess.
A normális válaszokat köszönöm.
Kövezzetek meg, nem érdekel. Én éltem vele 7 évig, és nem magyarázkodok, mert a ti szegénységi bizonyítványotok is, hogy ennyire vakok vagytok, és látatlanban bélyegeztek engem.
Sajnos a mai világban sok minden előfordul... elnézést kérek a normális apukáktól! Tudjátok akinek nem inge... az ne is háborodjon fel.
A volt férjemről annyit, hogy együtt éltünk 7 évig, 2 éves házasok voltunk amikor a lányunk megszületett, de ahogy terhes lettem hozzám sem ért. Ez normális dolog? Vártam évekig... és semmi nem változott. Szerintem meg nem csalt, de mivel hozzám sem nyúlt, talán meleg lett vagy mit tudom én. Nem is érdekel.
Nem akarok vitatkozni, nem is fogok, de normális válaszokat vártam és várok, nem pedig okoskodó, lebecsmérlő szövegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!